HEKLANJE

3 osnovne stvari prije slanja u imenike članaka

TEMU APP 100 E KUPON

Jedna od najstarijih, ali još uvijek učinkovitijih tehnika za usmjeravanje ciljanih potencijalnih kupaca na stranice i njihovo pretvaranje u kupce je marketing temeljen na informacijama. To je razlog zašto su pisanje članaka, podnesci i publikacije na vrhuncu svih vremena.

Postoji mnogo alata koje možete koristiti kako biste olakšali proces distribucije svojih članaka. Međutim, iako je ovo neprocjenjivo u izlaganju vašeg članka na više web stranica, postoje uobičajene pogreške koje neki ljudi čine prije nego što pošalju svoje članke u imenike.



Pogledajmo najčešće pogreške u 3 ključna područja:

1) Brkanje razloga za promicanje članaka s razlogom za njihovo pisanje.

U pisanju članaka, glavne prednosti vašeg promoviranja su robna marka, stvaranje potencijalnih klijenata i promocija, što je sve dio vaših napora za optimizaciju.

Međutim, postoji jedan razlog zašto pišete članke, a to je informirati svoju publiku o temi. Vrlo je važno da se vaš članak temelji na ovoj činjenici, inače ćete izgubiti promotivne pogodnosti kao što je gore navedeno.

Naravno, također je vrlo važno da smislite kako natjerati ljude da pročitaju vaš članak, a zatim da kliknu na vezu vaše stranice u okviru resursa. Napravio sam nekoliko članaka koji pokrivaju ta područja pa ih pogledajte :-).

2) Neuspjeh ostvariti i maksimizirati promotivne mogućnosti marketinga članaka.

Vjerojatno ćete već znati da vaš članak može generirati veze natrag na vašu stranicu iz samih direktorija članaka, kao i sa svih stranica koje objavljuju vaš članak iz tih direktorija. Međutim, jeste li znali da istim člankom možete privući više posjetitelja i bolje rezultate tražilice?



Prvi korak u postizanju toga je osigurati relevantne ključne riječi na strateškim mjestima u članku. Međutim, nemojte pretjerivati s ovim. Dobro mjerilo je ciljati na gustoću ključnih riječi između deset i petnaest posto. Ovdje neću ulaziti dalje u ovo jer sam o tome raspravljao u drugim člancima, ali ako želite saznati više, potražite više mojih članaka o marketingu članaka.

Ne biste trebali težiti samo tome da vaš članak prihvate imenici članaka, već biste u konačnici trebali težiti tome da ga koriste izdavači koji pretražuju imenike tražeći sadržaj web stranice. Ne biste trebali podcijeniti potencijal koji to može imati na vaše promotivne napore, budući da mnogi od tih izdavača mogu imati stotine ili tisuće redovitih posjetitelja koji bi tada mogli pogledati vaš članak.

Započnite s planom onoga što želite postići i pobrinite se da postignete svoje ciljeve. Važno je to učiniti kako biste mogli iskoristiti maksimalnu korist od svakog članka koji napišete.



3) Izrada članaka sa sadržajem koji ne pomaže vašim čitateljima.

Možda je vaš jedini plan stvoriti članak i vratiti veze iz imenika članaka, a svaki posjetitelj kojeg možete dobiti iz ovoga je u redu.

Pa možda ćete morati ponovno razmisliti. Mnogi direktoriji članaka ograničavaju količinu članaka koje prihvaćaju, a koji jednostavno nisu na razini standarda. Čak i ako loše napisan, neinformativan članak dospije na stranice s člancima, tada je potencijal da ga pokupe webmasteri koji traže kvalitetan sadržaj sigurno izgubljen.



Pogodnosti da jedan izdavač sa sto tisuća posjetitelja web stranice preuzme vaš članak trebale bi vam biti dovoljan poticaj da napišete informativan članak. To nikako nije nemoguće i možda ćete otkriti da je ova vrijednost konzervativna u onome što možete postići od brojnih izdavača koji objavljuju vaš članak na svojim stranicama.

Istraživanje teme koja se traži je važno. Mnogi čitatelji ovog članka mogu smatrati da su ove informacije dobre i dobre, ali smatraju da ne mogu dobro napisati članak ili možda ne znaju dovoljno o određenoj temi da bi napisali članak. Ovo nikako nije slijepa ulica. Postoje mnoga mjesta na kojima možete istraživati temu ili bi angažiranje pisca mogla biti opcija vrijedna razmatranja.

Izbor je stvarno vaš o tome koliko ste posvećeni povećanju izloženosti vašeg članka, a time i vaše web stranice. Na osnovnoj razini možete odabrati dobivanje nekoliko povratnih poveznica iz imenika članaka ili uz malo više truda možete uživati u masovnoj izloženosti pružanjem kvalitetnog sadržaja.

Blogujete li učinkovito?

Možda “blogiranje” i nije tako ljupka riječ. Za mene, osobno, zvuči kao sročeno mukotrpno način na koji žitarice mogu biti

Super stadion

Ovaj stadion nije poznat i različit samo po svojoj drugačijoj čelično-betonskoj konstrukciji nego po mnogočemu drugome, a što je zamislio