HEKLANJE

Hostgator Reseller hosting za početnike

TEMU APP 100 E KUPON

Uz odgovarajući plan preprodavača web hostinga, trebat će vam samo malo znanja o održavanju korisničkih računa i usredotočiti se na marketinški rad kako biste prodali više hosting računa i ostvarili dobar prihod od toga.

Kada govorimo o reseller hostingu, uvijek uzimamo u obzir profitnu maržu. To je uvijek najveća briga i uvijek smo se pitali koliko trebamo zarađivati da bismo imali dobre prihode. Iskreno govoreći, imati 10 kupaca neće vam donijeti dobar prihod. Ovo je posao u stvarnom svijetu i stvarno mislim ozbiljan posao.



Ciljajte na 10 prijava u prvom tjednu pokretanja preprodaje vašeg web hostinga. I ciljajte na 100 računa za manje od dva mjeseca. Možete kreirati više hosting paketa po izboru, najmanje dva paketa. I dopustite korisniku da nadogradi svoj račun ako to želi. I na ovaj način možete zaraditi više.

Kako biste promovirali svoj plan hostinga, možete postaviti lijepo web mjesto i ponuditi korisniku da se registrira online i plati putem kreditnih kartica. Ne brinite o pristupniku za naplatu, hostgator nudi račun preprodavača s uključenim softverom za naplatu. I možete primiti uplatu izravno, a račun će se automatski postaviti nakon što se registriraju. Jednostavan je i zahtijeva vrlo malo truda. Ovo je jedan od najboljih hostinga za preprodavce na koje sam ikada naišao, a više pojedinosti o planu preprodavača hostgatora možete pronaći na internetu.

Alternativna marketinška strategija je pozvati prijatelje ili poslovne partnere da koriste vaš plan hostinga, nudeći usluge web dizajna i usluge hostinga, pridružiti se forumima za web hosting i promovirati svoj plan hostinga, postaviti reklame putem google adwords ili druge PPC mreže. Postoji još mnogo marketinških strategija kojih se možete sjetiti.

Kada je vaša hosting tvrtka nova, usredotočite se na stvaranje prihoda. Što više prihoda imate, to brže možete rasti. Kada budete spremni, nadogradite svoj plan preprodavača i moći ćete prodavati još više.

Bloganje 101

Ako je pisanje umjetnost, onda je bloganje jedan od načina korištenja riječi za stvaranje umjetnosti. To je zato što su

Imovina i vaše poslovanje

Kako biste pridobili potencijalne investitore za financiranje vašeg poslovanja, morate ih impresionirati svojom poslovnom oštroumnošću, a ne pokušavati ih zaslijepiti