HEKLANJE

4 brza i jednostavna insajderska savjeta za turbo povećanje vaše Google Adwords prodaje

TEMU APP 100 E KUPON

4 brza i jednostavna insajderska savjeta za turbo povećanje vaše Google Adwords prodaje!

Autori Rod Beckwith i Jeff Alderson



Ako za nekoliko trenutaka želite povećati svoje stope klikanja i smanjiti troškove oglašavanja, obratite pozornost.

Zato što ćete otkriti 4 sigurne tehnike za dominaciju u svojim Adwords oglasima… praktički zbrisavši svoju konkurenciju u isto vrijeme.

Najbolje od svega je što se brzo i lako nanose.

Započnimo:

1. Eksperimentirajte s dinamičkim naslovima – dinamički naslovi zamjenjuju vaš uobičajeni naslov oglasa onim što upisuje tražitelj.

Dakle, ako tražitelj upiše “Namještaj”, to se pojavljuje u naslovu.

A ako tražitelj upiše izraz za pretraživanje koji ne može stati, kao što je “pristupačan kvalitetan namještaj”, tada se vraća na vaš zadani naslov.
.
Upotrijebite ga unosom “{KeyWord:Kvalitetan namještaj}” u dijelu naslova svog oglasa. “Kvalitetan namještaj” vaš je zadani naslov.



Također imajte na umu da su “K” i “W” u “KeyWord” velikim slovima. To znači da je prvo slovo u svakoj frazi za pretraživanje veliko. Na primjer, “Zabavan namještaj” umjesto “Zabavan namještaj” (ako ste imali “Ključnu riječ”).

Dinamični naslovi gotovo uvijek značajno povećavaju stopu klikanja. No, oni također ponekad smanjuju kvalitetan promet koji dobivate.

Trebali biste eksperimentirati s dinamičnim naslovima. Ako ustanovite da grupa oglasa proizvodi promet niske kvalitete, tada biste izbacili dinamički naslov… i umjesto njega dodali kvalifikator.



Neki primjeri kvalifikatora su dodavanje cijene vašem oglasu korištenjem riječi “Samo za ozbiljne kupce”, “kupite sada” ili korištenje riječi koje pozivaju ciljane kupce da kliknu na vaš oglas.

Također, pokušajte dodati riječi oko dinamičkog naslova, kao što je “Jedinstvena {Keyword:Namještaj}”. Ovo najbolje funkcionira u grupama oglasa sa samo nekoliko ključnih riječi.

2. Testirajte pozicije oglasa – jer ona najviša nije uvijek i najbolja.



Imajte na umu da pozicija broj 1 obično stvara NAJVIŠE prometa. Međutim, ne proizvodi uvijek NAJkvalitetniji promet.

Umjesto toga, možete neprestano prilagođavati svoje ponude (na temelju podataka od nekoliko dana) kako biste umjesto toga ciljali niže pozicije. Ovisno o vašem tržištu, možete ciljati poziciju tri ili četiri.

Zapamtite, mnogi ponuditelji dnevnih proračuna prekidaju svoje kampanje pred kraj dana. To znači da dobivate njihove najviše pozicije za djelić cijene!

3. Kako pravilno koristiti odabir web mjesta – opcija odabira web mjesta omogućuje oglašivačima da svoje oglase postave na web stranice s određenim sadržajem.

To je potpuno drugačija životinja od prometa pretraživanja. I razlikuje se od uobičajenih oglasa sa sadržajem.

Jer umjesto plaćanja po kliku, plaćate za pojavljivanja (ili koliko puta je vaš oglas viđen). To može biti spas za neke tvrtke, a za druge gubitak novca.

Ovisi o tržištu. Neka tržišta daju užasne rezultate s prometom pretraživanja. No, izvrsni su za odabrana mjesta. Zašto?

Pa, obično je to zato što je tržište u povojima. A vaše ciljno tržište NE traži ono što imate za ponuditi.

Umjesto toga, jedini način na koji se do njih može doći je u njihovim zajednicama. Morate otići do njih. Te zajednice mogu biti blogovi, forumi za rasprave ili stranice s vijestima.

Primjer bi mogao biti alat koji stvara video blogove.

Vrlo malo ljudi to želi učiniti. No, PUNO normalnih izdavača blogova može se lako uvjeriti da je to nešto što trebaju učiniti.

Suština je… ako dobijete dobre rezultate s prometom pretraživanja, onda vjerojatno želite platiti po kliku za svoje sadržajno oglašavanje. Jedina je iznimka ako imate ubojit oglas (koji generira puno klikova). Jer će biti jeftinije platiti dojmove.

4. Stavite svoj najbolji tekstualni oglas na svoj banner.

Većina se oglašivača drži samo tekstualnih oglasa. Ili koriste neučinkovite banner oglase. To su skupe greške. Pametan način da to učinite je pronaći vrlo učinkovit tekstualni oglas.

Zatim ga stavite na svoj banner oglas. Vidjet ćete da oni obično imaju bolju izvedbu od vaših tekstualnih oglasa. I bit će vam najprofitabilniji. Slike mogu reći tisuće riječi, ali prave riječi ostvaruju veću prodaju!

Prednosti e-knjiga

Internet nam je donio mnoge sjajne stvari, uključujući strujanje glazbe, online kupovinu, elektroničko plaćanje računa i mnoge druge korisne aplikacije.