HEKLANJE

Kako se prijaviti za kreditnu karticu online

TEMU APP 100 E KUPON

Prosječni američki poštanski sandučić dobiva prodajne ponude od kartičarskih kuća oko dva puta dnevno. Uz ovu preopterećenost informacijama, odabir najboljeg proizvoda koji odgovara vašim potrebama može biti prilično težak. Ogroman broj brošura i obrazaca za prijavu ne samo da čini neprikladnim inteligentan izbor, već stvara i nepotreban nered.

Ovdje se pojavljuju prednosti online podnošenja zahtjeva za kreditnu karticu. Lakše je napraviti direktne usporedbe, jer zbog relativne jednostavnosti možete dohvatiti najnovije informacije o proizvodu vaše kreditne kartice za potencijalne klijente. A nakon što ste odabrali, samo trebate lupati po tipkovnici i kliknuti te okvire. Nema ručnog, dugačkog pisanja svakog slova vašeg imena u te dosadne okvire. U kakvom sjajnom, velikom konzumerističkom svijetu živimo.



Dakle, što treba zapamtiti kada tražite dobru ponudu na kreditnoj kartici online? Evo nekoliko savjeta:

1. Upoznaj sebe.

Za što će vam kartica? Je li vam ovo prvi put da ga dobivate? Gdje biste ga najvjerojatnije koristili? Sve su to osnovna pitanja koja se ne mogu dovoljno naglasiti. Ne želite završiti kao više od polovice Amerikanaca koji na kraju kupuju stvari za koje nisu sigurni da im trebaju novcem za koji nisu sigurni da ga imaju.

2. Budite pametni u internetu.

Postoji nekoliko web stranica koje omogućuju jednostavnu usporedbu različitih proizvoda kreditnih kartica, ali obično je to marketinški alat samo jedne kartičarske kuće. Ako ste zainteresirani za usporedbu proizvoda jedne tvrtke s drugom, ipak ćete morati otići na web stranicu svake tvrtke. Ipak, ovo je bolje od toga da se morate nositi sa svim tim papirima.

3. Pročitajte sitna slova.

Ovo je jednako dobro vrijeme za pisanje domaće zadaće. Često puta kada čitamo iz brošure koju nam je tvrtka poslala, oni zgodno izostave mnogo vitalnih informacija o proizvodu. Nazivanje njihove službe za pomoć može pomoći, ali to je samo još jedna gnjavaža. U svakom slučaju, ako i dalje imate konkretnih pitanja, obično postoji poveznica putem e-pošte koju možete upotrijebiti da ih postavite.



4. Provjerite jeste li sigurni. Ovo je sofisticirani tehnološki svijet u kojem živimo. Ako morate, uložite u sigurnosni softver koji će zaštititi vas i način na koji surfate internetom. Ovo se također odnosi na situacije kada već prolazite kroz sam proces prijave.

Industrija kreditnih kartica je posao vrijedan više milijardi dolara. Natjecanje za tržišni udio ide ukorak s vremenom, a to znači korištenje interneta za privlačenje više klijenata. Vi kao potrošač možete koristiti ovaj alat u svoju korist, a to neće biti tako lako. Ali sigurno će se isplatiti, ako se snađete. Samo se sjetite svojih ciljeva zašto uopće dobivate taj plastični novac i pokušajte napraviti domaću zadaću.

Istina o APR-u kreditne kartice

Svakako vas ne mogu kriviti ako izrazite nevjericu i izravnu sumnju kada pročitate riječi “niska APR kreditna kartica”. To je