HEKLANJE

Istina o APR-u kreditne kartice

TEMU APP 100 E KUPON

Svakako vas ne mogu kriviti ako izrazite nevjericu i izravnu sumnju kada pročitate riječi “niska APR kreditna kartica”. To je kao oksimoron koji se nikada neće ostvariti, zar ne? Kada je kreditna kartica uopće imala nisku kamatnu stopu? Ali uvjeravam vas, postoji takva stvar i iako je teško povjerovati kao kad vam kažem da vanzemaljci postoje, dajte ovom članku priliku i čitajte dalje.

Zasigurno ste vidjeli, čuli i pročitali tisuće reklama o kreditnim karticama s niskim APR-om s TV-a, radija, novina i interneta, ali jednostavno ih isključite jer mislite da vas te tvrtke koje izdaju kreditne kartice samo povlače.



Pa, neću lagati i reći da su sve kompanije koje izdaju kreditne kartice jednostavne. Nisu svi pošteni. Ali još uvijek postoje kartičarske kuće koje misle ono što govore, čak i kada je riječ o niskim kamatnim stopama ili godišnjim postocima, a kako bismo vam pomogli da odredite tko je istinit, a tko lažan, evo nekoliko savjeta.

Ako tražite kreditnu karticu s početnom kamatnom stopom od nula posto (0%), morate biti sigurni da su vaše kreditne ocjene izvrsne ili barem više nego dobre. Ako ne znate svoju kreditnu ocjenu, sve što trebate učiniti je zatražiti i platiti kopiju svog kreditnog izvješća od bilo kojeg od najvećih kreditnih ureda u zemlji – Equifax, TransUnion ili Experian.

Ako su vaši FICO rezultati iznad 650 onda je to dobro jer ste sigurni da ispunjavate uvjete za nula posto intro APR kreditne kartice. Za pojedince s FICO rezultatima između 550 i 650, to je jednostavno, stoga je bolje prvo provjeriti s predstavnikom kreditne kartice i objasniti mu trebate li podnijeti dodatne dokumente koji će vam pomoći da se kvalificirate za kreditnu karticu s početnom stopom od 0% godišnje.

Pazite, međutim, ako imate FICO rezultat ispod 550, a ipak ste uspjeli pronaći kartičnu tvrtku koja vas uvjerava da ste kvalificirani za kreditnu karticu s početnom kamatnom stopom od 0% godišnje. Nešto se sigurno događa sumnjivo.

Ako se nađete u ovakvoj situaciji, savjetujem vam da ljubazno odbijete tu ponudu, a zatim jednostavno prođete kroz sve potrebne korake da popravite lošu kreditnu sposobnost. Kada se vaša kreditna reputacija dovoljno popravi, samo se ponovno prijavite za kreditnu karticu s početnom stopom godišnje od 0% i možda će vam se sreća konačno promijeniti.

Imgur – podjelimo svoje slike

Vrlo jednostavna stranica pomoću koje potpuno besplatno možete uploadati vaše slike, te ih potom podijeliti s prijateljima, zalijepit na forum