HEKLANJE

4 čimbenika pri odabiru tvrtke za hosting Web Hosting

TEMU APP 100 E KUPON

Kada ispitate čipkastu hosting tvrtku, vješti su čitav niz kontrastnih čimbenika koji bi trebali slijediti vaš proces donošenja presude. Jedan od najvećih čimbenika trebao bi biti:

1) Telefonska podrška. Održavanje e-pošte je lijepo, ali e-pošta povremeno pada između virtualnih pukotina. Dobiti nekoga na telefon kada vaše mjesto ide lijevo može podijeliti kongregaciju pitanja iz neskraćenog procesa. Kartel preferiranih tvrtki za web hosting nudi besplatnu podršku i dodatno radno vrijeme vikendom. Telefonska podrška velika je prednost za svakog klijenta web hostinga.



2) Još jedan aspekt na koji treba obratiti pažnju pri donošenju odluke o tome hoćete li koristiti fiksnu kompaniju za hosting je njihova povijest. Koliko je odlučeno da je ovo pitanje u poslu? Web hosting tvrtke koje su bile strpljive manje od godinu dana nisu najbolji izbor. Hosting tvrtka s dokazanim iskustvom i gomilom zadovoljnih klijenata svakako je dobar znak i mogla bi vam dobro poslužiti.

3) Što je s softverom tvrtke? To se uvelike razlikuje između tvrtki za hosting lacework. Prilično sam upoznat s Cpanelom samo zato što sam navikao na njega, pretpostavljam gdje su gumbi i što radi drift. Uistinu je lakše voditi s izuzetnim osjećajem sigurnosti nego prebaciti se na novo korisničko sučelje. Neki web domaćini nude značajke Frontpagea, a drugi ne. Još jedno specifično područje koje biste mogli istražiti su statistički programi. Koja je vrsta softvera za web statistiku uključena u vaš račun za web hosting? Je li Awstats uključen? Ovo je jedno područje koje svakako želite temeljito istražiti prije prijave.

4) Naknade. Razumno bih financirao glatku dopunu da izvršim sve nadoknade nego da se svađam s podređenom hosting organizacijom koju ne mogu dobiti ako moja stranica padne. Pronašao sam pristojan web hosting za čak 4 USD mjesečno, ali općenito plaćam oko 15 USD mjesečno ako želim sva zvona i zviždaljke koje će mi trebati za ugošćavanje veće stranice. Mnogo ljudi brine o naknadama za hosting, ali ja sam imao iskustvo da općenito dobijem ono što platim. Na kraju, pažljivo bih pogledao politiku povrata novca tvrtke za web hosting. Većina nudi puni povrat ako niste zadovoljni uslugom. Ako unaprijed plaćate cijelu godinu web hostinga, možda biste trebali detaljno proučiti politiku povrata novca tvrtke.

Možete oponašati ovu recital na svojoj web stranici. Bili bismo zahvalni na sifonu s kopčom za naš zglob koji ima Vioxx članke i jedinstvene resurse za ozljede. Ova priča možda nije suprotna i veze bi trebale biti aktivne. Hvala.