HEKLANJE

4 rijetko korištena, ali vrlo učinkovita načina za razvoj vašeg internetskog poslovanja

TEMU APP 100 E KUPON

Autorsko pravo 2006. Nikki Mhlanga

Postoje razne internet marketinške promotivne akcije koje mogu značajno potaknuti vaše online poslovanje. Poduzimajući ove korake, povećajte svoj popis, zadržite klijente, povećajte prodaju i izgradite svoje poslovanje.



Koje su vam strategije koje vam mogu pomoći da postanete vrlo uspješni u internet marketingu?

• Brinite o svojim klijentima. Ako je potencijalni kupac jako zainteresiran za ono što nudite i traži od vas više informacija, odgovorite na svako njegovo pitanje što je brže moguće. Čim svojim klijentima počnete pokazivati da vam je stalo, vaše internetsko poslovanje počet će rasti jer vam više potencijalnih kupaca i kupaca vjeruje i kupuje od vas. To će povećati vašu prodaju, a vaše internetsko poslovanje brzo će rasti.

• Kvaliteta je vrlo bitna. Uvijek pretjerati s isporukom. Za vas je vrlo važno da nudite visokokvalitetne proizvode i usluge, a vaše online poslovanje će jednostavno strahovito rasti. Također ponudite visokokvalitetne darove svojim kupcima kada naruče. Kupci vole dobiti dobru ponudu – to može biti u obliku niske cijene za proizvod ili nekih vrijednih bonusa ili darova koje im možete ponuditi nakon kupnje.

• Redovito kontaktirajte svoje klijente i potencijalne klijente. Vaš popis je vaša najbolja prednost, stoga je važno da svojim izgledima pokažete da vam je stalo tako da ostanete u kontaktu i date im dobre besplatne ponude. Isplati se slati redovite ‘nemarketinške’ e-poruke koje također mogu nuditi besplatne savjete i ideje. Čineći to, gradite povjerenje – i vaši će potencijalni kupci uskoro postati vaši dugoročni kupci za vaše internetsko poslovanje. Također možete postaviti i ponuditi besplatan razgovor za razmišljanje ili umrežavanje svojim izgledima i klijentima tijekom kojeg odgovarate na sva pitanja o internet marketingu ili nudite neke informacije o svom poslovanju. Čineći to, stvarate povjerenje u svoje izglede i kupce.

• Ponudite neko znanje ili uslugu besplatno. Uspjeh u internetskom marketingu dolazi onima koji nude stručno znanje ili neku uslugu vezanu uz svoje online poslovanje. Od presudne je važnosti da pronađete aspekt svog poslovanja internetskog marketinga koji možete iskoristiti da ponudite svoje znanje ili bilo koju drugu uslugu. Postajete stručnjak, gradite puno povjerenja i dobrih odnosa te brzo uspostavljate svoju online prisutnost. Što se više uključite u sve što ćete nuditi, brže ćete izgraditi svoju online prisutnost i poslovanje. Razmislite kako možete nešto ponuditi. Možete pokrenuti forum, imenik; ponuditi e-tečaj ili e-zine.

Ako želite uspjeti online, morate biti spremni brinuti se o svojim klijentima i ponuditi im pogodnosti koje oni cijene. Dugotrajno, vaši će potencijalni kupci i kupci steći povjerenje i kupovati od vas, a također će vam omogućiti ponovni posao.

Plaćanje računa na vrijeme

Koliko mjesečnih računa dobivate? Možete imati račun za hipotekarni kredit, plaćanje automobila, grijanje, struju, plin, telefon, televiziju, a to čak