HEKLANJE

4 savjeta za podizanje ranga na tražilicama

TEMU APP 100 E KUPON

Rangiranje na tražilicama važan je čimbenik koji treba uzeti u obzir kada imate web stranicu kojoj je potrebno više prometa. Ako vaša web stranica nema dobru poziciju na ljestvici, bit će je teško pronaći.

Budući da većina pretraživača klikne na prvih nekoliko rezultata, morate biti sigurni da je vaša web stranica rangirana dovoljno visoko kako bi je ljudi lako mogli pronaći na prvoj stranici rezultata tražilice. Iako nijedna tvrtka za optimizaciju tražilica ne može trajno jamčiti visoko rangiranje vaše web stranice, često će se angažiranje tvrtke za web marketing višestruko isplatiti. Za one od vas koji to rade sami ili one od vas koji žele osigurati da vaša marketinška tvrtka dobro radi svoj posao, evo nekoliko savjeta za podizanje ljestvice vaše web stranice na tražilicama.



1. Sadržaj

Sadržaj je važan čimbenik za visoko rangiranje u tražilicama. Pobrinite se da imate puno sadržaja na cijeloj web stranici s ciljanim ključnim riječima u člancima. Također vrijedi potražiti web-stranice slične vašoj i pogledati njihove članke za ideje. Ključne riječi su važan faktor i treba ih koristiti u cijelom sadržaju vaše web stranice.

2. URL web stranice

URL vaše web stranice može vam pomoći da se bolje rangirate u tražilicama ako sadrži vaše ključne riječi. Međutim, nemojte misliti da će imenovanje vaše web stranice prema ključnim riječima uvijek pomoći vašem rangiranju – trebate učiniti više od toga. Ali ipak, to je jedan od čimbenika u poboljšanju rangiranja na tražilicama.

3. Pojmovi za pretraživanje

Traženi pojmovi trebaju biti ispisani tekstom, umjesto grafičkim. Ako koristite slike, svakako im dodijelite alternativne oznake. Ako želite dobar rang u tražilicama, treba uzeti u obzir ove stvari koje se mogu činiti malenima jer tražilice mogu čitati tekst, ali ne i grafiku.

4. Naslov stranice



Naslov vaše stranice vrlo je važan i ako pravilno odaberete naslov, sigurno može napraviti veliku razliku u poretku u tražilicama. Pojmove poput “besplatan članak o sigurnim dječjim igračkama” ili “kontaktirajte stručnjaka za dječje igračke danas” dobro je koristiti kao naslove na stranicama s takvim sadržajem. Sami naslovi su vrlo specifični za stranicu i možda nemaju veliku konkurenciju budući da su specifični kao oni. Područje naslova je najvažnije mjesto za uključivanje vaših ključnih izraza, stoga ga svakako koristite.

Savladajte ova četiri savjeta i bit ćete na putu da dobijete besplatan promet. Potražite druge savjete kako bi vaše web mjesto napredovalo.

Kako isplesti kosu

Pletenje kose je način stiliziranja kose koji možete raditi kod kuće, ali uključuje proces učenja. Nakon što naučite kako isplesti

Plastična kirurgija u Meksiku

Tko bi normalan otišao u Meksiko na plastičnu operaciju? Uostalom, nije li to zemlja trećeg svijeta? Meksiko nije baš zemlja

Affiliate vodič do uspjeha

Partnerski rad je nagrađivana profesija rada kod kuće. Postoje stotine tvrtki i malih tvrtki koje će vam platiti proviziju za