HEKLANJE

4 tajne izvrsnog izgleda stranice

TEMU APP 100 E KUPON

Dizajneri, posebno početnici, izbezumljeni su oko toga kako to učiniti. Mora biti atraktivan, zadivljujući, jednostavan za korištenje i funkcionalan. Dakle, razotkrivanje tajni definitivno će vezati web mjesto.

Dakle, koje su te tajne izgleda?



Zajedno ih otkrijmo jednu za drugom…

1. Centriranje svega nije dobro. Tajna je u tome da se radi suprotno, a ne da se sve centrira. Potonji će samo učiniti stranicu neorganiziranom, razbacanom i jednoličnom. Usklađenost se također može činiti slabom i nedovoljno.

2. Korištenje i vladanje kontrastom je neizostavno. Kontrast je jedna stvar koja stranicu čini privlačnom. Korištenje i vladanje bojom, vrijednošću, veličinom i težinom uvelike će utjecati na izgled i rub stranice. U stvari, tip slova može izgledati veći ako se koristi kontrast u boji. Potonje također može utjecati na izgled organizacije stranice. Na prvi pogled, stranica može izgledati organizirano ili točno suprotno. To je tajna kontrasta.

3. Primijenite odstupanja ako je potrebno. Većina današnjih dizajnera razvija izgled ‘uniformiranih stranica’. Pokušavaju koristiti iste pozadinske boje i druge osobitosti kako bi ustanovili sličnosti s početnom stranicom ili drugim stranicama. No, činjenica je da ta shema gledateljima lako može dosaditi. Gledatelji uvijek žele nešto novo i dajući im ponavljajući rad, ljute se i prebacuju na drugo mjesto gdje mogu uživati i u očima i umu.

Postavljanje redaka između sadržaja također očituje podijeljenost. Umjesto korištenja ovih redaka, koristite prazne ‘tampon zone’. Na ovaj način nastaju nevidljive linije kako bi učinak bio suptilan.

4. Ne zaboravite da je funkcionalnost kralj web razvoja. Štoviše, neka sadržaj i informacije budu puni, čvrsti i prilično korisni. Iskoristite prostor, ne rasipajte. Ostavite samo mali postotak za prazna mjesta. Pametno iskoristite prostor kako web stranica ne bi izgledala prenatrpano i labavo. Također se preporučuje više stupaca kako bi se maksimalno iskoristio prostor.

Ove četiri najveće tajne u izgledu stranice toliko su ključne da njihovo otkrivanje može dovesti do katastrofe ili kraja vaše dragocjene stranice.



Što su zlatne kreditne kartice?

Zlatne kreditne kartice kartice su s posebnim privilegijama koje tvrtke koje izdaju kreditne kartice tradicionalno nude osobama koje zarađuju ili