HEKLANJE

Što su zlatne kreditne kartice?

TEMU APP 100 E KUPON

Zlatne kreditne kartice kartice su s posebnim privilegijama koje tvrtke koje izdaju kreditne kartice tradicionalno nude osobama koje zarađuju ili svojim lojalnim klijentima koji imaju dobru kreditnu povijest. Tradicionalno se smatraju statusnim simbolom jer su povezani s visokim godišnjim prihodom, koji nudi dodatne usluge i pogodnosti.

Zlatne kreditne kartice korisne su ako mnogo trošite i tražite povezane pogodnosti kao što su besplatne zračne milje, povrat gotovine, nagradni bodovi itd. Ove vam kreditne kartice daju dodatnu prednost visokog ili nikakvog kreditnog limita. Iako je općenito kreditni limit prilično visok, ipak ovisi o vašem godišnjem prihodu i kreditnoj sposobnosti. Tvrtke sigurno neće ponuditi zlatnu karticu osobama s lošom kreditnom poviješću ili onima s niskim primanjima.



Izdavači kreditnih kartica općenito će ponuditi bolju uslugu i mnogo više pogodnosti tim privilegiranim kupcima. Osim toga, imaju niže kamatne stope u usporedbi s standardnim kreditnim karticama. Općenito, postoje niske ili nikakve godišnje naknade za zlatne kreditne kartice. Pregledajte svoje izvode, platite saldo svoje kartice i prenesite salda. Postoji jamstvo za online prijevaru, tako da niste odgovorni za bilo kakvu neovlaštenu kupnju.

Glavne značajke zlatnih kreditnih kartica:

  • Plan zaštite plaćanja štiti u slučaju nenamjerne nezaposlenosti, slučajne ozljede ili bolesti.
  • Plan zaštite kartice štiti vaš račun u slučaju gubitka ili krađe kartice.
  • Možete ga podijeliti s obitelji i prijateljima. Na taj način iskoristite veću fleksibilnost i praktičnost.
  • Nudi kompletno putno osiguranje do £250,000
  • Brojne pogodnosti putovanja.

    Ovdje je potrebna riječ opreza. Morat ćete potrošiti puno da vam to uspije. Kao i kod svih kredita, dobit ćete dobrobiti kada budete mogli priuštiti otplatu, međutim, u trenutku kada ne uspijete možete se naći u financijskim problemima. Propuštanje mjesečnih uplata značilo bi kaznenu naknadu i troškove plus sve manji kreditni rejting, što bi stvaralo probleme u budućnosti.

  • Neformalne cipele

    Cipele su obavezne od skupine male djece do starijih osoba. Cipele su dostupne u različitim dizajnima, bojama i markama. Udobne