HEKLANJE

5 osnovnih stvari za novog vlasnika tvrtke za internetski marketing

TEMU APP 100 E KUPON

Neka vas ne plaše sljedeće statistike: 1. 95% mrežnih trgovaca nikad ne preživi prvu godinu. 2. 3 od 4 distributera dala su otkaz unutar prvih 90 dana. Ovaj visoki postotak neuspjeha odnosi se na svaki aspekt ljudskog života – ne više od 5% ljudskih bića može postići pravi uspjeh. Većina vlasnika internetskih tvrtki ne uspije jer ignoriraju ili zaborave postaviti čvrste temelje. Kuća izgrađena na pijesku ne može dugo stajati.

Istina je da online poslovanje nudi mnoge prednosti. Nema troškova zaliha, nema brige o odnosu uprave i zaposlenika, nema gnjavaže s obračunom plaća, povratom novca ili povratom proizvoda i nema glavobolje zbog rutine od 9 do 5 i iscrpljenosti na poslu. Sam si svoj šef i radiš svojim omiljenim tempom u udobnosti vlastitog doma. Možete zaraditi bogatstvo u kraćem vremenskom razdoblju nakon što ste na pravom putu.



Međutim, sve dok se definira kao posao, kućni online marketinški posao ne može ići dalje od osnovnih zahtjeva za posao. Ne postoji prečac u izgradnji bilo kojeg posla. Koliko je početnika, zaslijepljenih shemama “brzog bogaćenja”, zavedeno malim radom i obećanjima o prihodu od 5 ili 6 znamenki koje preplavljuju internetski poslovni svijet? Samo pogledajte poslovni svijet internetskog marketinga koji se brzo mijenja, ono što ostaje iza njih su oni proizvodi ili usluge koji zadovoljavaju osnovne zahtjeve tržišta, dok Hypeovi koji ludo zarađuju novac ubrzo nestaju poput mjehurića. Slijedi 5 bitnih komponenti za postavljanje čvrstih temelja i postizanje uspjeha u vašem kućnom poslovanju.

1. Napravite domaću zadaću.

Prije nego što se upustite u bilo kakav internetski posao, istražite programe i proizvode dostupne na internetskim tržištima. Odaberite svoju tržišnu nišu i proizvod. Ispitajte svoj stav, dostupnost i sposobnost. Pronađite nešto što vas stvarno zanima, što će vas inspirirati kasnije kada se budete obeshrabrili. Ovo razdoblje razmišljanja je izuzetno važno, ono je prvi kamen temeljac za izgradnju vašeg poslovnog dvorca. Vaša sposobnost je ono što ste sposobni učiniti, vaša motivacija određuje ono što radite, a vaš stav ili način razmišljanja određuje koliko dobro to radite.

2. Napravite svoj poslovni plan

Svakom bi poduzeću bilo puno lakše biti na pravom putu sa smjernicom ili planom poslovnog plana. Vaš poslovni plan definira vašu ciljanu publiku, vaš proračun i oglašavanje, načine da doprete do svojih potencijalnih klijenata i izgradite svoje popise za uključivanje i strategije da svoje potencijalne klijente pretvorite u kupce. Vodi vas da postignete svoje kratkoročne i dugoročne ciljeve. Dajte si najmanje 3 do 6 mjeseci da naučite osnove svog poslovanja.

3. Pažljivo odaberite svog sponzora i program

Kao i svaki drugi posao, internetski marketing ima svoje jedinstvene marketinške alate i strategije. Kao početnik, morate naučiti kako koristiti ove alate i gdje pronaći marketinške strategije. Pronalaženje sponzora/programa koji vas može naučiti ovim tajnama čini razliku između uspjeha i neuspjeha. Odaberite poslovni model s dokazanim uspjehom i onoga koji vam nakon prijave može pružiti detaljnu i sustavnu obuku. “Prilika pleše s onima koji su već na plesnom podiju.” Vrijednost pravog programa i sponzora vođenja je neprocjenjiva, što znači polovičan uspjeh vašeg budućeg poslovanja.



4. Duplicirajte ono što ste naučili

Nakon što pronađete sponzora/program koji vam odgovara, slijedite naredbe i ponovite što je vaš sponzor učinio kako bi njegov/njezin posao bio uspješan. Primijenite načela i pravila koja ste naučili. Ništa osim akcije dovodi vaše poslovanje u novu fazu. Nakon što ste pohvalili ove strategije i svladali tajna oružja, možete pokrenuti vlastiti program ili druge programe kopiranjem onoga što ste naučili tijekom ovog naukovanja. Vaš posao raste u procesu učenja i poduzimanja radnji.

5. Budite uporni



Nitko ne može trčati prije nego nauči hodati. Gore navedene četiri osnovne stvari osnovni su koraci za izgradnju vašeg poslovanja. Što se vašeg konačnog uspjeha tiče, upornost se računa. Uvijek zapamtite: “Genijalnost je 1 posto inspiracije, 99 posto znojenja.” – Thomas Edison. Usredotočenost i strpljenje pomažu vam da pobijedite u utrci.