HEKLANJE

5 popularnih trendova frizura za 2006

TEMU APP 100 E KUPON

Ako je 2005. bila vrijeme za trendi pramenove, onda 2006. obećava da će biti još trendovskija. 2005. je bilo doba velike re-invencije, kada su stari stilovi prerađeni s više mašte. Osnovni stilovi očito su bili iz kasnih 60-ih i 70-ih. Svi su mogli vidjeti da je inspiracija iza stilova čvrsto na vratima dobrih starih dana. No, svaki novi stil imao je nešto malo – cvrčanje koje je starom stilu davalo potpuno svjež i zadivljujući izgled.

Čini se da je potrebno neko vrijeme za globalni zamah trendovima u modnoj industriji. Od trenutka kada je nastao, određenom stilu potrebno je nekoliko godina da postane prihvaćen i još nekoliko godina da nestane. Dodaci su MUST ove godine. ‘ACCESSORISING RIGHT’ je ono što je 2006! 5 vrućih trendova frizura koji će vas oboriti s nogu u 2006. su sljedeći:



Hollywoodski makeover: Classic vintage Hollywood – na to vas podsjećaju glatki valovi bujne kose s dubokim razdjeljcima sa strane. Postoji nekoliko jednostavnih načina da dobijete ovaj izgled. Nakon tuširanja, osušite kosu tapkanjem. Brisanje ručnikom će pokvariti učinak. Pratite ovo mahanjem prstima. Uvijanje iglama također će postići ovaj efekt. Klasični vintage dodaci poput kamenčića i perja upotpunit će izgled. Nojevo perje bit će u modi u nadolazećoj godini.

Trendi 80-e: 70-e su se istrošile s cijelim “Hippie/disco” izgledom koji je konačno nestao. Sada je vrijeme za rock s desetljećem dekadencije, kako se često nazivaju 80-e. Ravno je van, a nabori su unutra. Više pokreta, kratki stilovi nanošenja slojeva i razbarušen izgled nošen vjetrom. Pig-tails su definitivno “ne-ne”. Pripazite na trenirke jarkih boja, sužene plave traperice i šiljate cipele s šiljcima. Junky nakit još je jedna strast 80-ih.

The Beatlesi ponovno rođeni: modne frizure 50-ih i 60-ih vratile su se u velikom stilu. Ova nova verzija je kraća, s više teksture na tjemenu i tupim šiškama koje gotovo dodiruju trepavice. Ultrakratka frizura i uglati rezovi bit će u modi 2006. Boje i pramenovi daju dodatnu dubinu kosi i odražavaju razigraniji i eksperimentalniji stav vremena.

Asimetrični rezovi: Ekstremni kutovi i tupi rubovi daju ovoj frizuri skulpturalan izgled. Neočekivani tupi rubovi čine ovaj trend prilično ekstremnim i oštrim. Ovdje nema blendanja i glatkog prijelaza. Asimetrični kroj gdje je jedna strana duža od druge čini 2006. uzbudljivim razdobljem za mlade koji ne misle eksperimentirati. Kut pod kojim se kosa šiša može biti blagi nagib ili čak drastičan pad. Osobe koje imaju vrlo kratku kosu mogu ovaj stil okrenuti u svoju korist. Zabavni uzorci urezani na bočnoj strani glave čine ovaj stil pravim parametrom.

Mohawk stil: Još jedan svestran stil koji osobe s kratkom kosom mogu lijepo nositi. Ovaj stil dobro pristaje i dečkima i djevojkama, dugokosim i kratkodlakim. Klasični Mohawk stil ima usku traku kose niz sredinu tjemena. Ovo je također bilo poznato kao “brava na tjemenu”. Ako je kosa kratka, upotrijebite gel ili vosak da jednostavno podignete kosu u sredini glave. Privremeni Mohawk lako se postiže. Samo zalijepite kosu sa strane i gurnite kosu u sredini prema vrhu. Za autentičan izgled irokeze trebat ćete podrezati bočne i stražnje dijelove kose i stvoriti uzdignuti “šiljak” u sredini. Ovaj stil je pomalo teško postići i održavati.