HEKLANJE

Ideje za tinejdžerske frizure

TEMU APP 100 E KUPON

Možda nikad nije bolje vrijeme kada možete napraviti vrlo trendi i otmjene frizure kao kad ste tinejdžer. Tinejdžerska frizura, iako se uvijek razvija i odražava ukuse generacije, uvijek ima tendenciju da bude trendi frizura koju je starijima teško oponašati, a da i dalje izgledaju sjajno. Od tone teksture do funky i svježih tehnika boja, frizura za tinejdžere uvijek je na vrhuncu mode.

Funky tinejdžerska frizura uvijek izgleda kao da je skinuta ravno s modne piste. Prožeta bogatom, trendovskom bojom, frizura za tinejdžere uvelike dočarava eru stila u potpunosti. Razmislite samo o svim poznatim tinejdžerskim frizurama iz prošlosti. Cijele generacije definirane su trendi frizurama tadašnjih tinejdžera.



Danas su vrhunske tinejdžerske frizure modernije nego ikad i pokrivaju širok raspon stilova, duljina i tekstura. Možda po prvi put, tinejdžerska frizura odraz je unutarnje osobe umjesto popularnih tinejdžerskih frizura izvan nje. Mislim samo pomislite na koliko popularnih frizura za tinejdžere možete birati. Više nismo poput generacija kolačića koje su došle prije.

Iako postoji velik izbor frizura za tinejdžere i brojne varijacije svake od njih, može biti teško pronaći savršenu frizuru za tinejdžere koja odražava vašu osobnost i ukus. Dakle, evo nekoliko ideja za vašu sljedeću tinejdžersku frizuru.

Kratka tinejdžerska frizura

Tinejdžerska frizura nikad nije bila kraća. Zapravo, mnoge tinejdžerice sada nose kraću kosu od dječaka. Ali jedno je uvijek sigurno; kratka tinejdžerska frizura uvijek je trendi frizura. Puna teksture i zanimljivosti, kratka tinejdžerska frizura nikad nije dosadna.

Vjerojatno najpopularnija kratka tinejdžerska frizura današnjice je varijacija pixie šišanja. Samo oko 1″ do 1 ˝” u cijeloj dužini, ova frizura za tinejdžere ima jaku teksturu i može se nositi na nekoliko različitih načina. Od krutih šiljaka i nježnog funka do pramenova pripijenih uz glavu, ova frizura za tinejdžere prilagođava se širokom rasponu ukusa.

Teksturirana tinejdžerska frizura

Bez obzira na duljinu vaših pramenova, tekstura je potrebna da biste iscrtali trendi frizuru. Ova se tekstura može stvoriti tehnikama šišanja i brijanja, može biti prirodna kao u slučaju prirodnih kovrča, a može se stvoriti kemijskim putem pomoću trajnih trajnih i relaksirajućih alata ili alata za termičko oblikovanje.



Kao što je već spomenuto, današnja tinejdžerska frizura nikad nije dosadna. Ne samo da tekstura oživljava vašu tinejdžersku frizuru, već može uzeti popularan stil i učiniti ga jedinstvenim. Uzmimo za primjer jednostavnu slojevitu tinejdžersku frizuru. Padajući otprilike do ramena, ova frizura za tinejdžere bila bi dosadna da visi ravno. Ali ako uzmete isti kroj i dodate pomadu za teksturiranje vrhova ili dodate spiralne kovrče ovoj tinejdžerskoj frizuri s cjevastim valjcima, stvarno biste mogli imati različitu tinejdžersku frizuru svaki dan.

Tinejdžerska frizura i boja

Svaka trendi frizura treba boju, a isto vrijedi i za tinejdžersku frizuru. Dodavanje boje može biti jednostavno poput nekoliko istaknutih ili niskih svjetala ili može doći u obliku dramatičnih promjena kao što su tamne boje za gotički izgled. Boja za tinejdžersku frizuru također može biti izraz sama za sebe. Pogledajte samo boje koje nose Pink i Christina Aguilera. Njihove najpopularnije frizure za tinejdžere zapravo nisu bile ništa posebno, njihova je boja bila ta koja je njihovu tinejdžersku frizuru izdvajala od ostalih.



Kada birate boju za svoju tinejdžersku frizuru, nemojte se bojati isprobati nešto otmjeno i jedinstveno. Ovo je možda jedini put u vašem životu da možete proći s plavim odsjajima. Također, nemojte se zaokupiti odabirom iste boje za svoju tinejdžersku frizuru koju ste vidjeli da nose drugi ljudi. Ostanite jedinstveni, odvažite se, budite hrabri i uvijek ćete imati tinejdžersku frizuru vrijednu zavisti.