HEKLANJE

Brzo i jednostavno: kako očistiti perilicu posuđa u jednom ciklusu

TEMU APP 100 E KUPON

Bez odgovarajuće njege, perilica posuđa – poput bilo kojeg drugog kuhinjskog uređaja – postaje leglo patogenih bakterija. Ostatci hrane se ne otapaju sami , već se talože na površinama. Razgovaramo , kako bi se automobil u pravilnom obliku samo jednog ciklusa.
Potpuno ispraznite perilicu posuđa. Izvadite košaru i očistite odvodnu rupu i područje oko nje. Temeljito isperite uklonjivi filter deterdžentom pod mlazom vode. Ispitajte rotirajuće prskalice. Ako je potrebno, papirnatim ručnikom iz njih uklonite strane čestice.
U posudu za deterdžent smještenu u najniži pretinac perilice posuđa ili na vrata ulijte jednu šalicu bijelog stolnog octa. Sada ulijte pola šalice sode bikarbone u malu posudu i stavite je u gornji pretinac.
Pustite perilicu posuđa puni ciklus. Mješavina sode bikarbone i octa pomoći će očistiti sve dijelove uređaja do sjaja. Otopina također ima izvrsna antibakterijska svojstva, što tehniku čini ne samo čistom već i sigurnom. Soda bikarbona razgrađuje tvrde naslage i nježno čisti površinu.
Nakon završetka ciklusa, ostavite stroj zatvoren još 20 minuta. Zatim otvorite vrata i osušite sve unutarnje površine čistom spužvom ili papirnatim ručnikom. Ponovite postupak najmanje jednom mjesečno.

KRITIČAR BLOGA

Oglašivači su u stalnoj potrazi za blogerima i nagrađuju ih za oglašavanje na blogovima. Oglašavanje na blogu važno je za

Bankarstvo bez lica

Gotovina u zajednici Bezlično stanje bankarstva uzima se zdravo za gotovo u našem modernom svijetu. Kartice se provlače, gumbi se

Novi dio eBaya: eBay Express

U siječnju 2006. eBay je najavio stvaranje nove specijalizirane usluge pod nazivom eBay Express. Evo nekih od najvažnijih detalja ovog