HEKLANJE

Studentska kreditna kartica

TEMU APP 100 E KUPON

Postoji tona dodatne literature koju maturanti dobivaju poštom tijekom dvanaestog razreda. Postoje posebne ponude stipendija, financiranje studenata i posebni fakultetski programi, a da ne spominjemo broj poziva od Ujaka Sama da se pridruži mornarici, marincima i vojsci. Nakon što sam ovo upravo prošao, mogu tome dodati barem pedesetak ponuda za studentsku kreditnu karticu.

Sada, bez uvrede za te vrijedne ljude i njihove reklamne kampanje, da ne spominjemo US Postal Service koja je dostavila ove dokumente; no, većina tih ponuda završila je u okruglom dosjeu, tj. smeću, neotvorena. Jednostavno je previše, prebrzo, a vi ste zauzeti drugim stvarima, kao što je samo prolazak kroz posljednjih nekoliko mjeseci škole.



Kao roditelj studenta koji je nedavno diplomirao i još jednog koji će uskoro završiti, shvaćam da je važno da student ima kreditnu karticu. Sada kada su sva uzbuđenja završnih ispita i diplome prošla, vrijeme je da se počnete veseliti sljedećem koraku. S novom koledžskom godinom pred vratima, vrijeme je da pogledate i usporedite one ponude kreditnih kartica za studente.

To je ono što je sjajno kod interneta. Možete unijeti studentsku kreditnu karticu u bilo koju tražilicu i doći do brojnih stranica koje vam daju izbor upravo ovdje na mreži. Ne morate čak ni napustiti udobnost vlastitog doma. Ovdje možete kupovati i čak se prijaviti i naručiti svoju karticu u bilo koje doba dana ili noći. Nema potrebe ići u poštanski ured kako biste poslali svoju prijavu, samo pritisnite enter.

Prilikom podnošenja zahtjeva za studentsku kreditnu karticu morate imati na umu i razmotriti nekoliko stvari.

-Prvo, razgovarajte sa svojim učenikom o odgovornosti koju donosi posjedovanje kreditne kartice.

-Kamatne stope za studentske kreditne kartice su malo više jer oni obično nemaju prethodnu kreditnu povijest.

-Studentske kreditne kartice imaju niže kreditne limite, obično 500 do 1000 USD.

-Upozorite svog učenika da ima više od jedne kreditne kartice.



– Kako biste izbjegli preveliki dug, kreditnu karticu treba koristiti samo za najnužnije stvari.

-Pokušajte platiti cijeli iznos kreditne kartice svaki mjesec.

-Objasnite svom učeniku da će mu izdavatelj kreditne kartice, ako zaostane s plaćanjem, povećati kamatu.



– Ako se pravilno koristi, studentska kreditna kartica može izgraditi dobar kredit, što je vrijedan alat u današnjem svijetu, zajedno s fakultetskom diplomom.

Većina studenata dobije svoju prvu kreditnu karticu ili prije upisa na koledž ili tijekom prve godine. Studentske kreditne kartice mogu biti dobra stvar ako se koriste odgovorno. Vaš učenik je do sada mudro koristio svoje vrijeme, omogućivši mu da bude primljen na fakultet. Sada je na njima da steknu dobar kreditni rejting, slijedeći pravila izdavatelja kreditne kartice. To se zove obrazovanje iskustvom.

Došao je digitalni svijet

Internet postoji već neko vrijeme, ali je njegova popularnost počela prije nešto više od pet godina kako sve više ljudi

Financije – Opći pregled

Financije su općenito primjenjivi izraz za više od nekoliko stvari. Pojam financija odnosi se na komercijalnu aktivnost osiguravanja sredstava i