HEKLANJE

Lasersko uklanjanje dlačica – rješenje koje je pravo za vas?

TEMU APP 100 E KUPON

Rastuća briga među ljudima da se dotjeraju i učine vidljivijima u civiliziranom društvu nagnala ih je na preobrazbe. Ove preobrazbe uključuju uklanjanje dlačica, što tijelu daje privlačniji izgled. Koža bez dlačica daje dojam satena, čini se stvarno glatkom. Ovih dana ljudi idu na trajno uklanjanje dlačica, tako da ne moraju brinuti o uklanjanju neželjenih dlačica koje rastu, svaki put prije izlaska. Najbolji način trajnog uklanjanja neželjenih dlačica je laserska terapija.

Proces laserskog uklanjanja dlačica uključuje korištenje svjetla iz uređaja koji se koristi u procesu, s određenom valnom duljinom usmjerenom prema malom području kože ciljajući na tamne pigmente dlačica na tom određenom području.



Ovo je najnoviji i najskuplji način uklanjanja dlačica s kože. Ono što čini za uklanjanje dlačica je to što uzrokuje oštećenje folikula dlake bez utjecaja na okolno područje. Proces tako pomaže zaustavljanje rasta dlačice zahvaćajući njezin korijen, ali ne i okolno područje. Rezultati laserske terapije različiti su kod različitih ljudi, ne dolazi u svim slučajevima do trajnog gubitka kose. Ovaj proces je tražen, usprkos rezultatima koji možda ne daju trajno smanjenje dlačica, ali svakako kontrolira rast dlačica, tj. nakon laserskog uklanjanja dlačica vrlo rijetko se može primijetiti rast dlačica.

Tradicionalni način uklanjanja dlačica bio je čupanje dlačica, što je dugotrajno i može se pokazati štetnim ako se proces čupanja ne izvodi s prijeko potrebnom pažnjom i pažnjom. Ali ovaj proces ne zaustavlja trajno rast dlačica; dlačice izrastu nakon određenog vremena. No novi postupak uklanjanja dlačica laserskom terapijom vrlo je učinkovit s minimalnim nuspojavama. Ovaj postupak se izvodi za uklanjanje dlačica na velikim dijelovima tijela kao što su noge, ruke ili leđa, pa čak i trbuh.

Terapija je dobila odlične recenzije potrošača koji tvrde da je terapija pomogla u trajnom zaustavljanju rasta dlačica ili čak i ako na koži izrastu nove dlačice, te dlačice nisu nimalo tamne i zapravo su vrlo fine jer su toliko su lagani da se mogu lako ukloniti bez puno muke.
Tretman laserskog uklanjanja dlačica najbolji je način uklanjanja dlačica na stvarno dugo vrijeme bez brige o brzom ponovnom pojavljivanju dlačica.