HEKLANJE

Automatska razmjena veza i njezine prednosti

TEMU APP 100 E KUPON

Što je razmjena linkova?

Razmjena veza popularna je metoda povećanja ranga stranice i generiranja maksimalnog dolaznog prometa. Ali generiranje dovoljno veza nije tako lako kao što se čini. Postoji mnogo važnih stvari o kojima biste trebali voditi računa prije nego započnete kampanju razmjene veza. Prije rasprave o savjetima za razmjenu linkova, trebali bismo točno razumjeti što je razmjena linkova. Razmjena linkova je jednostavno razmjena vaših linkova s drugima. Svaki webmaster želi maksimalan broj posjetitelja koji dolaze na njegovu stranicu iz očiglednih razloga; njegov prihod i popularnost stranice rastu s povećanjem broja posjetitelja. Ali osnovno pitanje ostaje kako će webmaster moći generirati dovoljno poveznica koje dolaze na njegovu stranicu? Postoje dvije popularne metode za stvaranje ciljanih veza, jedna je ručna, a druga je korištenje automatskih programa za povezivanje. Koji god način da odaberete za svoju kampanju povezivanja, imajte na umu da svaki ima svoje prednosti i mane. Na primjer, ručno povezivanje može potrajati mjesecima, a automatsko povezivanje može rezultirati neciljanim i nevažnim poveznicama.



Automatska razmjena veza i njezine prednosti

Automatske veze su veze koje se generiraju pomoću neke vrste alata. S automatskim poveznicama ne morate sami obavljati težak posao, dok kod ručnog povezivanja morate obaviti dosadan posao. Za automatsku razmjenu poveznica, sve što trebate je odabir stranica s kojima želite generirati poveznicu, a program za razmjenu poveznica obavit će ostatak procesa. Pomoću sustava za automatsku razmjenu linkova možete dobiti stotine dolaznih linkova na svoju stranicu u samo nekoliko koraka. Automatska razmjena veza također ima prednost odvojenog imenika koji optimizira organizaciju u različite teme i niše. To dodatno olakšava prikupljanje samo relevantnih veza. Međutim, cijena može biti obeshrabrujuća. Naravno, možete koristiti besplatne usluge automatskog povezivanja. Ali uspoređujući besplatnu uslugu automatskog povezivanja s plaćenom uslugom povezivanja, lako možete uočiti razliku u njihovoj kvaliteti. Na tržištu je dostupan razni softver za automatsko povezivanje; ovaj softver može generirati stotine uzajamnih veza s vama. Kvaliteta automatski generiranih poveznica ovisi o cijeni. Ipak, program za automatsku razmjenu veza ima mnogo prednosti koje ga preporučuju u odnosu na program za ručnu razmjenu veza. Neke od ovih prednosti su:

Razmjena poveznica vrlo je korisna u izgradnji vrijednih poslovnih kontakata i boljem rangiranju na tražilicama. Ali oni koji su pokušali koristiti tradicionalne strategije razmjene linkova suočavaju se s vrlo tužnom činjenicom – samo 10% ponuda za razmjenu linkova poslanih relevantnim web stranicama dobije odgovor. Sve ostalo ide u kantu za smeće; uzaludni napori.

Zašto ova statistika prati većinu slučajeva razmjene veza?

Tržište razmjena linkova je preplavljeno. Oni koji misle da je moguće dobiti nekoliko stotina uzajamnih linkova i doći na 1. mjesto u roku od par dana spamuju web stranice kao ludi. Ja osobno brišem više od 90% ponuda za razmjenu linkova koje su poslane na moje web stranice jer su te ponude apsolutno nevažne.

Ipak, kvalitetna razmjena linkova može biti dobar poticaj svakoj web stranici da odustane od svake nade s njom. A tu je i veliko mjesto za povećanje konverzija vaših ponuda za razmjenu veza.

Kako povećati konverzije ponuda razmjene veza?



Idite u tajne vrtove gdje su web stranice željne razmjene poveznica. Nema farmi veza, nema piramida veza, nema MLM-ova veza. Iskoristite potencijal razmjene linkova koji vam je cijelo vrijeme bio pri ruci.

Sjećate se da je prije nekoliko godina internetsko tržište doživjelo procvat direktorija za automatsku razmjenu poveznica? Stotine tisuća web stranica zgrabilo je jedinstvenu priliku da automatizira svoju razmjenu poveznica. A sada gotovo svaka niša ima web stranice koje koriste različite skripte ili softver za automatsku recipročnu razmjenu veza.

A te su stranice izuzetno osjetljive na relevantne ponude za razmjenu veza. Osim toga, s mnogim web-mjestima svoju vezu možete postaviti na njihovu stranicu za razmjenu veza u roku od nekoliko minuta – uobičajena rutina kopiranja i lijepljenja razmjene veza koja se lako može automatizirati.



Prednosti prikupljanja na web stranicama s direktorijima za automatsku recipročnu razmjenu veza:

– povećana motivacija za relevantnu razmjenu linkova;
– veliki broj web stranica u bilo kojoj niši;
– vaš link će stajati na statičnim stranicama (dobro za indeksiranje);
– veliko polje za automatizaciju svih rutina pronalaženja web-partnera i razmjene veza s njim.

Na web stranicama sa skriptama za automatsku razmjenu linkova zaboravit ćete na 10% odgovora na vašu ponudu o izmjeni linkova. Razmjena linkova dolazi na novu razinu. A uz kvalitetnu razmjenu poveznica suđeno vam je da vidite povećanje ciljanog besplatnog prometa s tražilica.



Udobno pocrnjeli uz solarij

Recite zbogom neugodnostima sunčanja. Nabavite preplanuli ten u vlastitom domu, u solarijima i zadržite preplanuli ten čak i za kišnih