HEKLANJE

Udobno pocrnjeli uz solarij

TEMU APP 100 E KUPON

Recite zbogom neugodnostima sunčanja. Nabavite preplanuli ten u vlastitom domu, u solarijima i zadržite preplanuli ten čak i za kišnih dana. Evo nekoliko prednosti koje možete dobiti u solariju

1) Jednostavan način da ga dobijete.



Vrlo je zgodan. Nema potrebe ići na plažu. Možete ga dobiti kod kuće ako imate vlastiti solarij ili u toplicama koje su vam najbliže.

2) Povoljno sunčanje

Toplice su uvijek dostupne, ali ako to želite kod kuće i imate ograničen budžet, pripazite na solarije koje daju popuste na svoje usluge. Također, potražite solarije na rasprodaji ili one rabljene, koji su dostupni online ili offline.

Nadalje, mnoge tvrtke koje proizvode solarije ponudit će financijsku pomoć koja vama odgovara. Većina solarija isporučuje se na vaš kućni prag unaprijed sastavljena tako da ih možete jednostavno ponovno sastaviti.

3) Nema više štetnih učinaka sunca

Uz pomoć solarija možete izbjeći štetne učinke sunca od onih najblažih do najtežih kao što su bore, pjege, promjene boje kože, stanjivanje, zadebljanje i rak kože. Također može postupno oslabiti kožu.

Ultraljubičasto svjetlo solarija je ograničeno u usporedbi sa suncem, što vam omogućuje uravnoteženo tamnjenje. Ali zapamtite da uvijek nosite zaštitu za oči.



4) Zdrava i rumena

Preplanulost vam daje lijepe rumene obraze, a koži zdraviji sjaj bez potrebe za šminkanjem. Samo pronađite ispravnu postavku temperature koju želite ili koja odgovara vašoj koži i spremni ste za ružičastije obraze s prirodnim rumenilom.

Osim toga, uvijek možete birati između solarija sa i bez ultraljubičastog svjetla.



5) Opustite se i uživajte

Postojala je studija koja kaže da ultraljubičasto svjetlo solarija poboljšava raspoloženje osoba za sunčanje. Studija je trajala šest tjedana i bila je sastavljena od 14 studenata. Svaki je dobio dva do tri puta sunčanje u tjednu. Kao rezultat toga, oko 90% ispitanika odabralo je solarij s ultraljubičastim svjetlima i rekli su da im se “raspoloženje” znatno popravilo.

6) Vruće i seksi



Izgledajte vruće i seksi jer preplanulost naglašava crte lica. Pristaje uz svaki ton kože. Ali nikada ne zaboravite svoj mjerač vremena ili ćete postati prepečeni ili tamniji nego što želite.

7) Puno izbora

Ne brini više. Bilo da ste supervisoki, bucmasti ili iznimno veliki, postoji učinkovit solarij koji će vam najbolje odgovarati.

Postoji mnogo varijacija solarija. Veliki su savršeni za sve veličine. Ako imate malo prostora, dostupni su vam solariji u obliku kabine i garderobe.

8) Preplanule linije su vani

U solariju možete nositi gotovo ništa i postići ujednačenu boju po cijelom tijelu. Tako ćete izgledati kao da ste prirodno preplanuli. Možete nositi seksi odjeću poput odjeće bez leđa, bez naramenica i dubokog dekoltea.

9) Brzo i jednostavno

Pocrnite u trenu. Izgledajte kao da ste upravo izašli s plaže, a da tamo niste ni otišli. Postignite to bez dugog boravka pod suncem. Uopće nije važno pada li kiša ili nema sunca.

Tehnologija nam daje najbolje i najsigurnije rješenje za najčešće stvari koje koristimo do onih izuzetnih. Uživajmo u njihovim dobrobitima, ali imajmo na umu da sve treba činiti umjereno.

Bolje Vraga kojeg poznaješ

Da biste uštedjeli novac na svojim kreditnim karticama, ne znači uvijek nužno da morate promijeniti pružatelja usluga kako biste dobili