HEKLANJE

Tri proizvoda koja pomažu u zamjeni lijekova

TEMU APP 100 E KUPON

Postoje proizvodi koji djeluju na naše tijelo baš kao pravi lijek – protuupalno ili sredstvo protiv bolova. Naravno, u akutnom stanju s temperaturama ispod četrdeset, glupo je nadati se voću i povrću. Ovdje ne možete bez tableta ili čak injekcija. Druga je stvar ako se malo prehladite, boli vas glava, grlo vas boli, krvni tlak je visok. Ovdje u pomoć dolaze lijekovi za hranu. Brusnice će pomoći protiv prehlade i povišenog krvnog tlaka Ova mala bobica, koja se naziva i “kraljicom močvara”, može spasiti više puta u proljetnoj hladnoj sezoni. Brusnice se nazivaju “prirodnim antibioticima”. Sadrži elemente koji su po djelovanju slični lijeku ciprofloksacin.
Kod angine trebate grgljati sokom od brusnice i medom (žlica po čaši).
Ali ako već uzimate antibiotike ili sulfa lijekove (na primjer, biseptol, sulfadimezin), onda je bolje da se ne oslanjate na voćne napitke.
Grožđe za bolesti srca
Kod hipertenzije, problema sa srcem često se pojavljuju edemi. Uz to, kad se razbolimo, mi, naravno, nismo jako pokretni, ali istodobno upijamo puno tekućine. To također dovodi do oticanja.
A najbolji prirodni lijek protiv natečenosti je grožđe, posebno njegove tamne sorte. Sadrži aminokiseline lizin i arginin koji reguliraju metabolizam i puno kalijevih soli koje su odgovorne za ravnotežu vode i soli u tijelu.
Grožđe će vam pomoći i neće se zaraziti gripom i SARS-om. Ispostavilo se da sadrži enzime koji neće dopustiti da mikrobi “žive” na sluznici usta i grla.
Tri proizvoda koja pomažu u zamjeni lijekova
Malina i ribiz hitaju u pomoć
Postoje i proizvodi koji sadrže tvari vrlo slične aspirinu. To su maline, kupine i crni ribiz. Sadrže salicilnu kiselinu (acetilsalicilna kiselina mu je „sestra“).
Štoviše, pekmez napravljen od njih ima jači protuupalni učinak od svježihbobica.
Ali budući da je ovo lijek, ne morate koristiti marmeladu od malina ili kupina u velikim dozama. Dovoljne su čak dvije ili tri žličice.

Kako napraviti auto-foto blog

Pretpostavimo da imate gomilu fotografija, obožavate slikat sve živo, mrtvo i polumrtvo a ujedno htjeli bi ste svoje fotografije pokazati

Hoćemo li živjeti vječno?

Neki stručnjaci tvrde da je osoba koja živi do 1000 godina već rođena. Nedavno su znanstvenici otkrili ljudske gene koji

Poboljšajte svoj kreditni rezultat

Što znači “kreditna ocjena”? Mjera kreditnog rizika izračunata iz kreditnog izvješća pomoću standardizirane formule. Čimbenici koji mogu oštetiti kreditni rezultat