HEKLANJE

5 savjeta o pronalaženju najboljih tema za vaš blog…

TEMU APP 100 E KUPON

Teme bloga važan su dio uspješnog bloga. Neki blogeri jednostavno pišu o svemu što im je na umu, stvarajući neku vrstu online dnevnika. Međutim, uspješni blogeri znaju da ako želite imati sjajan blog, ne možete uvijek pisati o onome o čemu želite pisati. Također morate imati na umu interese svojih čitatelja kada pišete. Uostalom, ako želite uspješan blog, morate ovisiti o tome da će se čitatelji često pojavljivati. Da bi vaš blog bio što svježiji, razmislite o upotrebi ovih pet načina za pronalaženje pobjedničkih ideja za teme vašeg bloga.

Istražite



Pametni blogeri znaju da se svaki dan pojavljuju popularni pojmovi za pretraživanje na velikim stranicama za pretraživanje. Blogeri mogu koristiti ove pojmove za pretraživanje kako bi dobili više prometa na svojim blogovima. Svaki dan bloger može pogledati te popularne pojmove za pretraživanje i stvarati postove pomoću njih. Ako bloger bude imao sreće, povećat će promet jer više ljudi traži taj pojam. Istražujući teme koje su svakodnevno vruće među čitateljima, blogeri mogu stvarati stvari posebno za čitatelje. Istraživanje može potrajati malo vremena i možda nikada nećete pisati o onome o čemu želite pisati, ali ćete vjerojatno imati više prometa nego ikada.

Pitaj okolo

Ako ste blogirali neko vrijeme, možda ste počeli dosezati niske točke u kojima stvarno više nemate ideja za teme. Neki pisci to nazivaju “pisačkom blokadom”, dok drugi to vide samo kao malu prepreku koju treba nadmašiti. Kada dođete do ove teške točke, najbolje je raspitati se. Razgovarajte sa zanimljivim ljudima koje poznajete. Možete ih pitati koje su im teme u tom trenutku najzanimljivije. Ako biste radije bili malo suptilniji, jednostavno odbacite nekoliko tema od njih da vidite na koje će snažno odgovoriti. Koristite teme na koje oni snažno reagiraju kako biste prikupili ideje za objave.

Koristite Vijesti

Vijesti su odlično mjesto za prikupljanje informacija o temama za vaš blog. Novinski timovi istražuju i istražuju satima kako bi prikupili svoje teme. Korištenjem sličnih tema možete preskočiti sav težak istraživački rad i svejedno biti uspješni. Nikada nemojte točno koristiti njihove ideje, samo ih uzmite i upotrijebite za razvoj vlastitih. Na primjer, ako se u vijestima vrti velika politička tema, razmislite o izradi posta o tome što mislite o tome. Ne morate koristiti vijest, samo ideju o temi uz vlastite riječi.

Slijedite vodstvo drugih

Kada tražite sjajne teme za blog, razmislite o posjeti popularnim blogovima da vidite o čemu govore. Ne kradite njihove ideje, već iskoristite posjet da potaknete svoje sjajne ideje. Ponekad kada vidite druge kako rade na svom najvećem potencijalu, to može potaknuti novi potencijal u vama samima. Možete vidjeti koje teme dobivaju najbolji odgovor za njihov blog i odlučiti možete li dobiti isti odgovor sa sličnom temom.



Spavaj na njemu

Ako ništa drugo ne uspije i još uvijek pokušavate smisliti popis zanimljivih tema za blog, razmislite o ovoj zanimljivoj strategiji. Idite spavati svaku noć čiste glave. Ujutro, prije nego što otvorite oči, ciljajte na prvu stvar koja vam padne na pamet. Zapišite to odmah kako ne biste brzo zaboravili. Zatim upotrijebite te stvari da razvijete zanimljive teme bloga. Šokirali biste se koliko inspirativne mogu biti naše prve misli. Tako su zanimljivi jer nisu zamagljeni nikakvim vanjskim stresorima iz stvarnosti. Obično su to jednostavne misli koje se mogu uspješno koristiti na blogu.

Ovih pet načina za pronalaženje pobjedničkih tema bloga dokazano su među najboljima. Tema bloga jedan je od osnovnih važnih aspekata vašeg bloga. Svakako obratite pozornost na to koje teme dobivaju najbolji odgovor na vašem blogu kako biste znali koje su najučinkovitije. Upotrijebite sve ili neke od ovih savjeta koji će vam pomoći da odmah krenete na bolje teme bloga!