HEKLANJE

5 savjeta za zadržavanje vaših online kupaca

TEMU APP 100 E KUPON

Autorsko pravo 2006. Nikki Mhlanga

Vjerojatno postoje milijuni drugih web stranica koje nude proizvod ili uslugu koji su donekle slični vašima. Konkurencija je vrlo velika u internet marketingu. U prvom slučaju, potrebno je malo oglašavanja kako biste privukli posjetitelje na svoju web stranicu; stoga je vrlo bitno da povećate šanse da će ti posjetitelji kupovati na vašoj web stranici.



U nastavku su navedeni neki savjeti koje možete koristiti kako biste osigurali da posjetitelji vaše web stranice ne napuste vašu web stranicu bez kupnje.

• Imajte profesionalnu i dobro osmišljenu web stranicu. Morate imati prijateljsku web-stranicu kojom se lako kretati. Web stranica prilagođena kupcima i pregledno postavljena je siguran način zadržavanja vaših online kupaca. Ako vašim web mjestom nije jednostavno kretati se i potrebno je puno vremena potencijalnom klijentu da pronađe ono što želi; oni će otići i izgubit ćete prodaju.

• Podijelite puno pogodnosti. Svatko cijeni nešto besplatno. Ponudite besplatne savjete, informacije, ‘stvari’ ili bilo što drugo vezano uz ono što vaša web stranica nudi. Pomaže da vaša web stranica postane “sve na jednom mjestu” gdje potencijalni klijenti ili online kupci mogu dobiti više informacija o temi koja se odnosi na vaše proizvode i usluge – stoga se pobrinite da imate mnogo besplatnih informacija, savjeta i članaka o vaše web stranice. Važno je imati neke vrijedne pogodnosti koje bi vaši online kupci zaista cijenili nakon što kupe od vas.

• Brinite o svojim klijentima. Vrlo je važno da ste uvijek spremni pomoći, odgovoriti na sva pitanja ili dati neki savjet. Budite pristojni prema svojim kupcima. Pokažite im da vam je stvarno stalo do njih.

• Jednostavna, besplatna i brza komunikacija. Morat ćete olakšati svojim izgledima i online kupcima da stupe u kontakt s vama. Morate imati mnogo alternativa za kontakt na svojoj web stranici; odnosno adresu e-pošte, besplatni broj faksa ili telefonski broj, ovisno o onome što smatrate prikladnim za vas i vaše poslovanje. Morate redovito provjeravati svoju e-poštu i odgovoriti na sve upite što je prije moguće.

• Redovito kontaktirajte. Za vas je važno da proaktivno ostanete u kontaktu sa svojim izgledima i online kupcima. Ponudite besplatni e-tečaj ili pretplatu na e-časopis na svojoj web stranici kako biste ostali u kontaktu s posjetiteljima svoje web stranice. To će vam pomoći da stvorite povjerenje kod svojih potencijalnih kupaca i oni će uskoro postati vaši online kupci.

Jednostavnim praćenjem 5 gore navedenih savjeta možete prodati svoje klijente i unaprijediti svoje poslovanje.



Šutnja

Jednom davno postojala je Šutljiva djevojka. Od djetinjstva je naučila: šuti, inače će biti kažnjeni, biti tiši od vode i

Kako prevladati neplodnost?

Problem neplodnosti danas je prilično čest, a sve se više žena i muškaraca okreće alternativnim metodama liječenja. Biljni lijekovi pomoći