HEKLANJE

Što tražiti kod kreditne kartice za prijenos stanja

TEMU APP 100 E KUPON

Kada kupujete novu kreditnu karticu za prijenos stanja, odvojite vrijeme da usporedite više kreditnih kartica jer se uvjeti i odredbe ovih ponuda uvelike razlikuju. Brojne su stvari koje treba razmotriti prije nego što poduzmete ovaj korak odabira nove kartice. Obavezno pročitajte sitna slova.

Prvo morate imati plan zašto se prijavljujete za ovu novu kreditnu karticu za prijenos stanja. Ako želite konsolidirati dva ili tri stanja kreditnih kartica s kreditnih kartica s višim kamatama na karticu koja nudi uvodnu godišnju kamatnu stopu od 0%, morate znati više toga. Neki izdavatelji naplaćuju naknadu za svaku transakciju prijenosa stanja. To može iznositi do 3%, ili fiksnu naknadu od 35,00 USD za svaki prijenos. Dakle, ako imate brojna stanja računa koja želite konsolidirati, morate uračunati i ovu naknadu.



Neke financijske institucije nude samo 0% GPR na iznos prijenosa stanja, a ne na nove kupnje. Dakle, ako ste prenijeli salda na ovu novu kreditnu karticu, a zatim koristite kreditnu karticu za nove kupnje, kada izvršite uplatu, to se primjenjuje na niži saldo APR-a i procijenjena vam je kamata na vaše nove troškove. Sve dok se stanje s nižom kamatnom stopom ne podmiri, vaša se plaćanja primjenjuju na nove naknade s višom kamatnom stopom.

Još jedna stvar koju treba uzeti u obzir je ograničenje stanja na novoj kreditnoj kartici za prijenos stanja. Je li to dovoljno za pokrivanje stanja ostalih kreditnih kartica koje želite konsolidirati? Ako kreditni limit nije dovoljno visok, neće prenijeti cijeli iznos. Osim toga, ne biste mogli koristiti kreditnu karticu jer biste prekoračili kreditni limit. Opet, pročitajte sitna slova. Prekoračenje kreditnog limita izbacilo bi vas iz odredbi i uvjeta kreditne kartice, čime bi poništili posebnu uvodnu ponudu. Kazne mogu biti visoke.

Također morate znati postoji li godišnja naknada za ovu novu kreditnu karticu za prijenos stanja. Ako postoji naknada, to bi se moralo uzeti u obzir pri određivanju bilo kakve uštede koju biste mogli ostvariti konsolidacijom svojih dugova u novu kreditnu karticu za prijenos stanja.

Nemojte me krivo shvatiti, kreditna kartica za prijenos stanja može biti dobra stvar i raditi vam u korist. S određenom svrhom eliminiranja dijela dugova i pridržavanja plana, kreditna kartica za prijenos stanja s godišnjom kamatnom stopom od 0% koja vrijedi nekoliko mjeseci može vam uštedjeti mnogo novca na plaćanju kamata.

Salenjaci

Sastojci su 1 svježi kvasac, 75 dag glatkog brašna, 2 jaja, 2 dl toplog mlijeka, 1/2 kg sala, malo soli,