HEKLANJE

5 uobičajenih pogrešaka novih marketinških stručnjaka za partnere

TEMU APP 100 E KUPON

Upravo ste se prijavili za ovaj fantastičan novi affiliate program. Imaju sjajne proizvode, web stranice s besplatnim preporukama, obuku, unaprijed napravljene oglase koje možete kopirati i najbolji plan naknade na internetu. Ovo je najbolji affiliate program na internetu! Stavite nekoliko oglasa i na putu ste da postanete sljedeći internetski milijunaš. Pravo?

Prije nego što započnete s tom velikom palačom na brežuljku, evo nekoliko pogrešaka koje rade mnogi novi marketinški partneri, a koje biste htjeli izbjeći.



5. Vjerovati reklamama

I da, mislim na hype koji promiče vaš vlastiti program. Te projekcije prihoda koje radi svaki program su upravo to, projekcije. Toliko možeš zaraditi. Hoćete li u prvih nekoliko mjeseci programa? Vjerojatno ne. Gledajte na ovo kao na dugoročno ulaganje u svoju budućnost, a ne kao na način da se brzo obogatite. Vjerujte u sebe i svoju sposobnost da ostvarite svoje snove. Ali ne vjerujte reklamama.

4. Očekivanje trenutnih rezultata uz malo truda

Očekujte da ćete raditi svoj posao. I očekujte da ćete to raditi svakodnevno. Kad biste otvorili vlastitu trgovinu u susjedstvu, očekivali biste da morate svakodnevno ići na posao, zar ne? Očekivali biste da ćete morati oglašavati i pridobiti ljude da dođu u vašu trgovinu. Pa, upravo ste otvorili svoju potpuno novu internet trgovinu, što ćete učiniti da ona funkcionira? Kako ćete natjerati ljude da dođu pogledati vaš proizvod?

3. Nedostatak plana i konkretnih ciljeva

Vjerojatno ste čuli izreku, planiraj svoj posao i radi po svom planu. Morate imati konkretan plan i jasne, mjerljive ciljeve. Mnogi se ljudi pridružuju affiliate programima s nejasnim ciljem da žele zaraditi mnogo novca. Koliko novca? Koliko brzo to želite? (Pokušajte ovdje biti realni, zaraditi milijun dolara u jednom mjesecu nije realno.) U redu, imate svoj jasan, konkretan cilj. Sad kako ćeš do tamo. Opet, razmislite o jasnim, konkretnim koracima.

2. Oglašavanje vaše affiliate veze



Čekaj malo, ako ne reklamiraš svoju affiliate vezu, kako ćeš pridobiti prodajne i niže članove? Napravite vlastitu web stranicu koja ima poveznicu na vaš affiliate program. Svaka podružnica za vaš program dobiva istu web stranicu kao i vi. Morate se moći učiniti drugačijim od svih ostalih. Način na koji to radite je pomoću vlastite web stranice.

1. Odustajanje

Radite na svom affiliate programu već 2, 3, možda čak i 4 mjeseca s vrlo malo toga za pokazati. Postajete obeshrabreni i počinjete se pitati je li ovo ipak vrijedno toga. Ustanite, obrišite prašinu sa sebe i shvatite što je to što trebate učiniti. Saznajte više. Gnjavite svog sponzora i članove vaše gore dok vam ne pomognu. Nemoj odustati. Nitko nikada nije postigao uspjeh odustajanjem. Nećeš ni ti.



Ruka s kliještima

Kliješta su prvi put razvijena u Europi kao pomoć pri obradi metala. Budući da je Europa bila među aktivnim razvijačima

Imgur – podjelimo svoje slike

Vrlo jednostavna stranica pomoću koje potpuno besplatno možete uploadati vaše slike, te ih potom podijeliti s prijateljima, zalijepit na forum

Svijest o ljepoti i strijama

Gotovo sva ljudska bića svjesna su svoje ljepote i poduzimaju sva sredstva da je poboljšaju ili održe. Kvaliteta kože ima