HEKLANJE

Nagrade Ponuda kreditnih kartica Slatke pogodnosti

TEMU APP 100 E KUPON

Jedan od načina na koji tvrtke koje izdaju kreditne kartice dobivaju nove kupce jest postavljanje sustava nagrađivanja koji korisnicima daju razlog da se prijave za njihove nagradne kreditne kartice, kupuju tim karticama i kupuju kod svojih podružnica. Kreditne kartice s najboljim nagradama nude slatke povlastice čak će doći s početnim razdobljem do 15 mjeseci s kamatama od 0%. Ovo je način da ljude koji inače ne plaćaju kreditnim karticama navedete da koriste njihovu nagradnu kreditnu karticu. Učestalost korištenja obično raste s količinom primljenih nagrada. Budući da korištenje ovih kreditnih kartica donosi dobit uključenim kartičarskim tvrtkama, bez obzira na to jesu li dugovi isplaćeni mjesečno ili ne, proces nagrađivanja koristi potrošačima i vjerovnicima.

Vrste programa nagrađivanja



Svaka tvrtka koja izdaje kreditne kartice ima jedinstveni sustav nagrađivanja. Neki nude povrat gotovine za svaku kupnju izvršenu korištenjem određene kartice, što se može učiniti sa svakom kupnjom, ili na mjesečnoj ili godišnjoj bazi. Povrat novca preferiraju oni koji nemaju vremena pratiti nagradne bodove ili drugi sustav nagrađivanja. Drugi programi nagrađivanja kreditnim karticama usmjereni su na izbor nagrada, a ne na gotovinu ili bodove.

Maksimiziranje vašeg programa

Najbrži način skupljanja bodova je, naravno, korištenje vaše nagradne kreditne kartice i preuzimanje nagrade kada je zaradite. Ako svoj dug otplaćujete svaki mjesec, vaša nagrada neće biti nešto što ćete na kraju opet plaćati zbog dodatnih kamata i naknada. Mnoge nagrade na kreditnim karticama svake godine ostanu nezatražene i neiskorištene od strane kupaca koji su ih zaboravili zatražiti. Osim ako se vaš program ne temelji na gotovini, često biste morali kontaktirati kartičnu tvrtku kako biste otkupili svoje nagrade. Ovisno o vašim preferencijama, morali biste malo razgledati kako biste pronašli najbolje nagradne kreditne kartice za sebe.

Sustavi nagrađivanja kreditnim karticama izvrsni su za one koji imaju kreditnu likvidnost. Ako su vaše kartice blizu limita i vršite samo minimalne uplate svaki mjesec, vaše se nagrade gotovo nikad ne bi povećale, jer vam financijski troškovi i zakašnjele naknade jedu nagrade. Samo bi vam koristile nove kupnje. Nagradne kreditne kartice ne bi bile dobre za one koji imaju problema s rukovanjem kreditom, ali mogu biti način da se dobrim upraviteljima novca omogući da potroše novac.

Nekoć su nagradne kreditne kartice bile samo za one koji igraju na visokoj poziciji i zahtijevale su visoke godišnje naknade za sudjelovanje. Zbog konkurentne prirode trenutnog tržišta potrošačkih kredita, gotovo svatko bi si mogao priuštiti sudjelovanje, a gotovo svaka kreditna kartica ima ugrađen program nagrađivanja. Ako znate upravljati kreditom, trebali biste moći pronaći najbolje dostupne kreditne kartice s nagrađivanjem da se nagradite.

Međutim, uvijek je pametniji izbor trčati okolo, uspoređujući brojne nagradne kreditne kartice prije donošenja odluke o jednoj. Uzmite u obzir vrstu nagrada koje stvarno trebate ili želite. Poslovnim ljudima koji puno putuju bila bi vrlo prikladna nagradna kreditna kartica koja dolazi s nagradama u miljama kad god lete s tvrtkom i odsjednu u partnerskim hotelima ili čak iznajmljuju automobile kod odabranih trgovaca. Domaći proizvođači također bi dobro prošli s nagradnim kreditnim karticama koje omogućuju otkup predmeta za kućanstvo ili trenutni povrat gotovine. Tko god da ste, sigurno će postojati kartica koja će se pokazati kao skrojena baš za vas.

Koja kreditna kartica je prava za vas?

Postoji toliko mnogo kreditnih kartica. Nude različite nagrade, različite bodove, različite kamatne stope i različite načine njihovog korištenja. Dakle, koji

Adsense je za svakoga

Kada se pojavio Googleov AdSense, bilo je puno ljudi koji su sumnjali da će Googleova ideja biti tržišna i da