HEKLANJE

7 savjeta za povećanje čitateljstva vašeg bloga

TEMU APP 100 E KUPON

Privlačenje prometa na blog ili web mjesto dovoljno je izazovno. Dakle, od samog početka, kada počnete vidjeti posjetitelje koji dolaze čitati vaš blog, budite sigurni da se osjećaju ugodno ostati. Postoji niz načina na koje im možete pomoći da učine upravo to.

Evo sedam vitalnih sastojaka za izgradnju uspješnog bloga s vjernim sljedbenicima.



1. Objavljujte redovito.

Kako se vaši čitatelji upoznaju s učestalošću vaših postova, to će utjecati na njihovo ponašanje u posjetu. Ako vaši čitatelji znaju da svaki dan objavljujete svježi sadržaj, vjerojatno će ga svaki dan dolaziti čitati. Ako znaju da objavljujete ponedjeljkom, srijedom i petkom, tada će doći.

2. Ostanite na temi.

Držite se svoje niše. Ako vaš blog nema nišu, dajte mu je. Čitatelji vole blogove koji su fokusirani na određenu temu ili temu. Ako nemate temu i samo pišete o bilo čemu, manja je vjerojatnost da će čitatelji postati strastveni za vaš blog i vjerojatno će se preseliti na neko drugo mjesto.

3. Koristite smislene naslove u objavama.

Ovo ne samo da jasno najavljuje o čemu se radi u postu, već će pomoći ljudima u kretanju vašim blogom i utjecati na vaše rangiranje u tražilicama.

4. Komunicirajte sa svojim čitateljima.



Zamislite svoj blog kao razgovor. Vi objavite. Čitatelji komentiraju. Budite aktivni i pozitivni dok komunicirate i razgovarate sa svojim čitateljima.

5. Istaknite svoje najbolje postove.

Ne dopustite da se vaši najbolji postovi izgube u vašim arhivama. Uvijek je dobra ideja postaviti poveznicu na svoje najbolje postove iz kategorije “najbolji postovi” na glavnoj stranici.



6. Omogućite dobru navigaciju do popularnih stranica

Ako pomognete ljudima da pronađu ključne stranice unutar vašeg bloga, njihov će posjet biti mnogo ugodnije iskustvo.

7. Izbjegavajte neobjavljivanje tijekom duljeg razdoblja.



Ako netko posjeti vaš blog i otkrije da je zadnji post bio prije tri tjedna, vjerojatno će biti razočaran. Ako ne objavite, ljudi će vas možda posumnjati i vratiti se za nekoliko dana da provjere, ali vjerujte da će brzo izgubiti interes ako ispadnete iz svog redovnog rasporeda i prestanete objavljivati.

Eto ga. Sedam malih savjeta koji će značajno utjecati na čitateljstvo vašeg bloga. To nije raketna znanost. To je samo korištenje malo zdravog razuma kada objavljujete i komunicirate sa svojim čitateljima.

Maske za Huawei P30

Huawei je zasluženo stao uz bok omiljenom Samsungu i Iphone-u, a njegov P30 model jednostavno ostavlja bez daha. Svi vlasnici