HEKLANJE

Maske za Huawei P30

TEMU APP 100 E KUPON

Huawei je zasluženo stao uz bok omiljenom Samsungu i Iphone-u, a njegov P30 model jednostavno ostavlja bez daha. Svi vlasnici ovog fantastičnog smartphone-a svjesni su njegovih kvaliteta – od vrhunske kamere, brzine, raznih mogućnosti do zapanjujućeg dizajna. No, također su svjesni kako elegantan dizajn nosi sa sobom i problem “klizanja” što nerijetko rezultira ispadanjem iz ruku.
Naravno, nitko ne želi vidjeti ni malu ogrebotinu, a kamoli razbijeno staklo na ovakvom uređaju, stoga smo osim klasičnih silikonskih maski, odlučili izdvojiti i neke malo drugačije maske za Huawei P30.
“Rugged armor” maske
Tragate li za maskom koja će pružiti vašem uređaju besprijekornu zaštitu, onda definitivno trebamo započeti naš popis s tzv. “rugged armor” maskama što bi u prijevodu značilo otporan oklop.
Kao što i sam naziv kaže, riječ je o maskama koje će maksimalno osigurati vaš Huawei P30 zahvaljujući vrhunskom TPU gelu kao i rubovima dizajniranim tako da štite mobitel od padova i vibracija. Ono što je svakako dodatan plus za ovu vrstu maski je elegancija i tankoća koju su sačuvale unatoč kvalitetnim materijalima i izvrsnoj zaštiti koju pružaju.
“Slim armor” maske za mobitel
Naš niz najboljih maski, nastavili smo s još jednim “oklopom”, no ovaj put je riječ o “slim armor” maskama, odnosno tankom oklopu. Njihova savršena priljubljenost uz uređaj kao i kvaliteta te dizajn osvojila su srca velikog broja Huawei P30 korisnika. Meka TPU guma osigurava stabilnost u ruci, polikarbonat dodatnu zaštitu, a zbog iznimne mekoće materijala na dodir, svaki gumb sa strane je lako upotrebljiv.
“Impact” maske
Strahujete li da će vam mobitel ispasti, ogrebati se ili razbiti unatoč klasičnoj maski, odaberite tzv. “impact” (udarac) maske. One će zaštititi vaš uređaj od teških oštećenja zahvaljujući iznimno tvrdom polikarbonatu. Unatoč tvrdoći materijala, pritisak na tipke za glasnoću neće biti otežan, a uz zanimljiv i pomalo “svemirski” dizajn, tu je i stalak koji omogućava stajanje uređaja na svim ravnim podlogama.
Preklopne zrcalne maske
Za sve ljubitelje atraktivnog dizajna, tu su preklopne zrcalne maske za Huawei P30. Osim što će maska služiti i kao malo ogledalce, njezina funkcija je mnogo značajnija.
Uz odličnu zaštitu uređaja od padova, oštećenja i ogrebotina, ova maska sadrži i postolje kako biste mogli gledati film ili fotografirati bez upotrebe ruku. Također, čak i kada je maska zatvorena možete vidjeti vrijeme i datum, kao i javiti se na poziv.
Novčanik maske
A svi obožavatelji preklopnih maski, zasigurno će voljeti i novčanik maske za Huawei P30. Ovakve maske pružit će vašem uređaju fantastičnu zaštitu, dodatno uljepšati dizajn kvalitetnom i izdržljivom kožom, a poslužit će vam i kao novčanik u koji možete staviti kartice i gotovinu.
Kreativne silikonske maske
I za kraj smo ostavili one standardne, no i dalje većini omiljene silikonske maske. Maske za Huawei P30 s glatkom ili matt površinom, izdignutim rubovima koji savršeno štite uređaj te čitava paleta boja, slika, ikona, likova iz crtića, natpisa, detalja i šarenila učinit će vaš mobitel potpuno drugačijim, zanimljivim i jedinstvenim!
Iz bogate ponude maski za Huawei P30, odaberite onu koja vam dizajnom, funkcijom i kvalitetom najbolje odgovara.
I zapamtite – bolje ikakva, nego nikakva maska. Zaštitite svoj uređaj na vrijeme!