HEKLANJE

Google karte mogu vam pomoći pronaći najbolje stanice za punjenje električnih vozila

TEMU APP 100 E KUPON

Google je upravo najavio neka korisna ažuriranja svoje aplikacije Google Maps neposredno prije blagdanske sezone, uključujući značajku koja pomaže korisnicima da pronađu najbrži kompatibilni punjač za svoje električno vozilo (EV).

Najnovije ažuriranje Google karata dodaje brojne korisne alate za korisnike, a jedan od njih je poboljšani Live View za pješake i područja dostupna invalidskim kolicima.



Najistaknutija točka je nova značajka za one s električnim vozilima. Korisnici sada mogu jednostavno pretraživati, pronaći i filtrirati rezultate pretraživanja za brze punionice za svoja električna vozila. Kada traže stanicu za punjenje, primijetit će nekoliko opcija za prilagođavanje iskustva svom vozilu.

Na primjer, Google Maps omogućit će korisnicima filtriranje svih sporih punjača, a zatim navigaciju do obližnjih stanica za brzo punjenje. Ili još važnije, vlasnici mogu filtrirati rezultate stanica za punjenje prema kompatibilnim utikačima i priključcima.

Stoga, ako trebate brzi punjač s CCS priključkom, Google će vas podržati. U to će vrijeme Google karte prikazivati ​​samo kompatibilne stanice za punjenje na karti kako bi korisnici mogli odabrati i dobiti upute. Lako su dostupni pomoću gumba na vrhu umjesto da korisnik mora kopati po kartici za dodavanje filtera u pokretu.

Prema postu na blogu, ova nova značajka tramvaja Google Maps dostupna je globalno na iOS-u i Androidu, tako da će dobro doći vlasnicima električnih vozila koji putuju na posao tijekom nadolazeće blagdanske sezone.