HEKLANJE

Može li se zaraditi i ugodno živjeti od bloganja?

TEMU APP 100 E KUPON

Bloganje je jedan od najboljih načina pokretanja vlastitog biznisa uz minimalne početne troškove. Ako pak želite nešto i zaradite eh onda morate imati potpunu kontrolu nad svojim blogom ali to vam neće dati besplatni blog servisi. Kako bih vaš blog počeo zarađivati morate imati puno dobrog i korisnog teksta, znači blog koji je pun sadržaja usko usredotočen na području znanja.
To se naziva dobra podloga za zaradu. Nakon što imate odličan blog može početi zarađivati. Za početak možete postaviti AdSense oglase na vašu web lokaciju. Ako stavite svoje oglase u područja bloga veće su šanse da će netko kliknuti na njih. Sustav će prikazivati oglase koji se odnose na sadržaj vašeg bloga. Ako imate neke svoje proizvode također ih možete ponuditi čitateljima ili možete pronaći affilate proizvode koje ćete prodavati na svom blogu.
Ključ uspjeha je uvijek dobar sadržaj, gomila istog i vaši čitatelji će rado kliknuti na kupnju proizvoda. Napravite recenziju proizvoda kojeg prodajete na svom blogu. Recite čitateljima i o manama samog proizvoda, nemojte ga samo hvaliti na sva zvona i pomozite im da se odluče baš za njega. Također novac vam ne mora dolaziti samo od vašeg bloga. Postoji mnogo web stranica koje vam omogućuju pisanje za njihovu mrežu blogova ako što je npr. Creative Weblogging. Još jedna mogućnost vam je da pišete za druge tvrtke na svom vlastitom blogu. Ali onda bi ste postali kao “duh pisac” jer sve što bih napisali pojavilo bih se pod njihovim imenom a vi biste bili plaćeni po broju unosa tjedno ili mjesečno. Bloganje je super posao od kog se sigurno može dobro živjeti. Uvijek će biti uspješnih online priča i ljudi koji traže nekog drugoga tko bi pisao njihov blog za njih. Ako želite da postanete profesionalni bloger i da radite za druge ljude morate imati dosta iskustva u bloganju i zato je poželjno da posjedujete svoj blog.
I za kraj zapamtite, što više posjetitelje to više i novca. Naravno bloganjem se može dobro zaraditi i čak se može i živjeti od AdSense zarade!

TeethToday Triumph

Evo nekih vijesti koje bi vam mogle izmamiti osmijeh – pogotovo ako ste jedan od 113 milijuna Amerikanaca kojima nedostaje