HEKLANJE

Pojedinosti prijave za Discover Student Tropical Beach Card

TEMU APP 100 E KUPON

Razmislite što Discover Student Tropical Beach Card može učiniti za vas. Oni pojedinci koji traže pristupačnu kreditnu liniju, ali nemaju najbolju kreditnu sposobnost, trebali bi razmotriti ovu kreditnu karticu koju vam nudi Morgan Stanley. Kartica je namijenjena pružanju kredita onima s kreditom ograničenim na prosječni. Također nudi program nagrađivanja za povrat novca od kojeg mogu imati koristi. Ova kreditna kartica može biti idealan način za poboljšanje kreditne sposobnosti jer može omogućiti pristupačnu cijenu kao i program nagrađivanja.

Pojedinci koji osiguraju Discover Student Tropical Beach Card dobit će šestomjesečne uvodne ponude od 0% na kupnje obavljene tijekom tog vremena. Kamatna stopa će tada porasti do 16,99% varijabilnog APR-a, što je još uvijek prilično pristupačno. Za gotovinske predujmove možete očekivati da ćete platiti 22,99% fiksne godišnje kamatne stope na ovoj kreditnoj liniji. Na ovom računu nema godišnje naknade. Imat će minimalno ograničenje od 500 USD i najviše 5000 USD koje možete iskoristiti.



Pogodnosti koje ova kartica nudi Discover su u programu nagrađivanja gotovine. Zaradit ćete 0,25% do 5% popusta na svoje troškove. Dobivate 5% povrata u gotovini kod trgovaca koji sudjeluju putem nagradnog programa Cashback Bonus. Također dobivate 0,25% u skladištima i diskontnim trgovinama koje sudjeluju. Osim toga, udvostručit ćete svoju nagradu za kupnju kod partnera Discover Card koji sudjeluju. Kada dođe vrijeme za korištenje ovih nagrada, postotak vaše nagrade ovisi o tome koliko ste potrošili. Za do 1500 USD dobivate 0,25% povrata. Za do 3000 USD potrošenih na vašem računu dobivate 0,5% povrata, a za više od tog iznosa dobivate 1% natrag.

Discover Student Tropical Beach Card nudi dobru količinu pogodnosti onima koji nemaju savršenu kreditnu sposobnost ili koji žele izgraditi svoju kreditnu sposobnost. Uvidjet ćete da su nagrade za povrat gotovine prilično korisne, ali da je niski APR na ovoj kreditnoj liniji jedna od najboljih nagrada koje nudi.

Je li moj novac siguran?

Banke su institucije u kojima se redovito događaju čuda. Rijetko povjeravamo svoj novac bilo kome osim sebi – i našim

Državni kreditni popravci

Ako gradite kreditnu povijest, imate lošu kreditnu sposobnost ili vam je kreditna sposobnost odlična, postoje dostupni izvori koji će vam