HEKLANJE

TeethToday Triumph

Evo nekih vijesti koje bi vam mogle izmamiti osmijeh – pogotovo ako ste jedan od 113 milijuna Amerikanaca kojima nedostaje jedan ili više zuba.

Dr. Jeffrey Ganeles iz Boca Ratona, Florida, usavršio je revolucionarni, gotovo bezbolni tretman pod nazivom TeethToday®-koji ODMAH nadomješta zube koji nedostaju u samo jednom danu, često u samo jednom posjetu!



“Smatra se da je ovo veliki napredak u odnosu na tradicionalni proces dentalne implantacije”, rekao je Ganeles. “Sada ljudi mogu dobiti nove zube u jednom danu umjesto da moraju prolaziti kroz tri do šest mjeseci višestrukih zahvata i desetke posjeta uredu.

“To je zastrašujuće i depresivno za nekoga tko ima puna usta nedostajućih ili loših zuba i zubnog mesa koje se pogoršava”, rekao je Ganeles, koji vodi tim stomatologa na Floridskom institutu za parodontologiju i zubne implantate. “Sada možemo predvidljivo stvoriti prekrasne osmijehe u rekordnom vremenu.”

Tehnika se uspješno koristi za nadomještanje postojećih zuba koji su pokvarili, pa čak i zuba koji su nedostajali desetljećima. TeethToday® se pokazao kao važna alternativa korištenju zubnih proteza, koje su često toliko neudobne da nisu realna opcija za mnoge ljude kojima nedostaju zubi.

“Kad vam se zubi poprave i osmijeh vrati, vjerojatno ćete vidjeti promjene i poboljšanja u svom zdravlju, izgledu, samopouzdanju, karijeri i odnosima”, rekao je Ganeles.

S gotovo 100-postotnom stopom uspješnosti za svoj postupak TeethToday®, dr. Ganeles je zaradio pozornost u udarnom terminu kada je predstavljen u ABC-jevom najbolje ocijenjenom reality televizijskom showu “Extreme Makeover”.

Nacionalno priznat po svojoj stručnosti, dr. Ganeles sada posjećuju pacijenti iz cijele zemlje.