HEKLANJE

Nekoliko savjeta za odabir poslovne prilike kod kuće, 2. dio

TEMU APP 100 E KUPON

Koja je vrsta podrške/obuke dostupna?

Ima li prilika koju razmatrate dovoljno podrške i obuke da vam pomogne u pokretanju? Ovisno o vašoj osobnosti i prethodnom iskustvu, možda će vam trebati samo opća obuka ili će vam trebati više osobne pomoći. Ako se mogućnost kućnog poslovanja vodi preko već uspostavljene tvrtke, temeljito se raspitajte o razini podrške koju nude. Ako ne možete dobiti pomoć kada vam je potrebna, vaši klijenti neće dobiti uslugu koju traže. A to vam znači nevolje.



Koja je vrsta naknade dostupna?

Tražite li brze financijske nagrade ili ste spremni pričekati još neko vrijeme da vidite rezultate? Ako vaša poslovna prilika kod kuće dolazi kroz etabliranu tvrtku, provjerite imaju li oni plan nagrađivanja ili poticaja za svoje franšize ili kućne poslovne klijente. Ako je prilika više samostalna, možete li postaviti realne ciljeve s ovom kućnom poslovnom prilikom koji su zapravo ostvarivi i financijski isplativi?

Vjerujete li u svoj posao?
Ako razmišljate o kućnoj poslovnoj prilici orijentiranoj na proizvode, sviđaju li vam se proizvodi koje prodajete? Nikada ne kupujte poslovnu priliku osim ako niste sigurni da imate proizvod u koji možete uložiti malo strasti u prodaju – nitko ne želi kupiti nešto što prodavač uopće ne želi! Ako je prilika više usmjerena na usluge, vjerujete li u usluge koje prodajete? Mislite li da je ono što nudite korisno i da će zapravo pomoći drugima ili na to gledate kao na način da ljudima prevarite njihov teško zarađeni novac? Prijevare se lako prepoznaju u našem društvu upućenom u tehnologiju i osim ako niste iskreni i doista vam nije stalo do onoga što nudite drugima, potonut ćete brže od starog broda za krstarenje u ledenjačkom oceanu.

Imajući ove stvari na umu, trebali biste moći odabrati priliku za kućni posao koja vam odgovara, u koju vjerujete iu koju ste zapravo uzbuđeni uložiti svoje vrijeme i novac.

Lasersko uklanjanje dlačica

Lasersko uklanjanje dlačica jedno je od novijih dostignuća u području kozmetičke medicine. Ovo je tehnologija koja se nastavlja razvijati. Na

Adsense dobar ili loš?

Često sam razmišljao o ovom pitanju? Evo mojih osnovnih misli o složenoj temi. Većina web stranica koje posjećujem ima pokrenut