HEKLANJE

Adsense ne zarađuje samo “cente”, zarađuje i dolare!

TEMU APP 100 E KUPON

Ako ste jedan od mnogih današnjih webmastera koji pokušavaju zaraditi novac na internetu na bilo koji mogući način, možda ste već razmišljali o pridruživanju programu Google AdSense.

Ako još niste skočili na mjesto online izdavača, dopustite mi da vam prvi kažem da definitivno propuštate priliku da kapitalizirate nešto što vam može biti vrlo isplativo!



Google AdSense najpopularniji je program plaćanja po kliku trenutno na mreži, nudi plaćanje po kliku, u ovom ili onom obliku, dulje od bilo koje druge tražilice na mreži.

Uložili su puno istraživanja i razvoja u podudaranje ključnih riječi kako bi osigurali da je to isplativ program. Ne samo da postoje najduže, već se mogu pohvaliti i najvećim brojem oglašivača.

Google zahtijeva od vlasnika web stranica da se pridržavaju niza pravila, uključujući:

Sve stranice moraju imati barem jednu vezu koja vodi do nje, bez skrivanja stranica.

Svi linkovi moraju biti aktivni i raditi.

Postoji ograničenje od 100 poveznica po stranici. Stvaranjem hijerarhije vaša bi navigacija trebala biti čista i ispod ograničenja veza.
Oznake, posebno oznake ‘title’ i ‘alt’, trebale bi biti jasne i jasne.

Kada dizajnirate svoju stranicu, stvorite onu koja je korisna korisniku; nemojte dizajnirati stranicu za tražilice. Provjerite jeste li jasno definirali o čemu se radi na vašoj stranici.



Google zabranjuje skriveni tekst. Nemojte bojiti tekst u istu boju kao i pozadina, niti ga čak toliko smanjiti da se ne može pročitati. Poznato je da Google zabranjuje izdavače koji se bave tim takozvanim tehnikama “crnog šešira”.

Google toplo preporučuje da uključite stranicu s kartom web mjesta.
Oni također snažno preporučuju da uključite datoteku robots.txt u svoj korijenski direktorij. Datoteka robots.txt govori alatima za indeksiranje web stranica, poput onih koji će uskladiti oglase s vašim web mjestom, koje stranice ne trebaju indeksirati. Ovo je osobito važno ako želite oglase za neke, ali ne za sve svoje sadržaje ili ako imate stranice zaštićene lozinkom.

Slijeđenje pravila web dizajna ipak vas ne čini otpornim na metke. Čak i ako ih sve slijedite, još uvijek možete biti u opasnosti da trajno ili čak privremeno izgubite svoj AdSense račun.



Ako vam je Google doista zabranio prikazivanje AdSense oglasa na vašoj stranici, možete podnijeti zahtjev za ponovno uključivanje. Iako mnogo puta ne baš uspješno, izdavaču ipak daje priliku da se vrati u program.

Evo što ćete morati uključiti u svoj zahtjev za ponovno uključivanje:

Naziv vašeg računa



Vaše kontakt informacije

Popis promjena koje ste napravili da biste ispravili sva kršenja

Jamstvo da se neće ponoviti

Izvješća i dokazi klik bombardiranja, ako ih imate (više o tome u nastavku)

NE biste trebali uključivati nikakve prijetnje koje bi povukle vaš posao. Posjetite da kontaktirate korisničku podršku. Neka vaša e-pošta bude jasna. Predmet vaše e-pošte trebao bi biti “Zahtjev za ponovno uključivanje” kako biste bili sigurni da će stići na pravi stol.

Kliknite Bombardiranje

Bombardiranje klikom je kada netko opetovano klikne na jedan ili više oglasa koji se pojavljuju na vašoj web stranici.

Iako se ovo čini kao sjajan način da povećate svoju zaradu, to je protivno Googleovoj politici i oni uvijek traže klik bombardere. Iako ne možete spriječiti zlonamjerne napade klik-bombama, možete poduzeti korake da se obranite ako vas za to optuže.

Razmislite o ulaganju u softverski program treće strane za praćenje koji je odobrio Google. Potražite onaj koji prati IP adrese.

Često pokrećite izvješća i čuvajte ih odvojeno od svog Google računa. Ako vas uklone iz programa AdSense, nećete nužno imati pristup pokretanju izvješća.
Ako ili kada vas Google ukloni ili kazni zbog zlouporabe AdSensea, obavezno pošaljite kopije izvješća o svojoj IP adresi uz zahtjev za ponovno uključivanje.

Kao što je prije spomenuto, čak i ako slijedite sva pravila žalbe i pravilno zatražite ponovno uključivanje, nije vam zajamčeno poništenje. Čini se da Google ne postupa po većini zahtjeva za ponovno aktiviranje.

Googleova politika uvijek je bila “zaštita oglašivača svim potrebnim sredstvima”. Nažalost, to može značiti bespotrebno izbacivanje legitimnog izdavača iz programa ako je na meti zlonamjerne osobe.

Izračuni zarade

Dakle, koliko se novca može zaraditi u programu AdSense? Izdavači mogu zaraditi MNOGO. Od 10 centi dnevno, do preko sto tisuća dolara dnevno. Naravno, sve to ovisi o tome koliko prometa vaša web stranica dobiva kao io tome koliko dobro integrirate oglase. Ali kako Google izračunava koliko ste vi, izdavač, plaćeni po kliku? Ovo je najnejasnije od svih sivih područja u programu AdSense. Google doduše ne otkriva udio u prihodu niti jesu li oglasi koji se pojavljuju na vašoj web-lokaciji cijenom po pojavljivanju ili cijenom po kliku. Ono što vam govore je koliko pojavljivanja stranice (prikazanih oglasa), broj klikova na oglase, klikovni postotak stranice (CTR) i vaša zarada. Povećajte broj pojavljivanja, broj klikova ili CTR i vaša zarada će uslijediti.

Alternative

Ako ste uklonjeni iz AdSensea ili samo tražite drugu opciju, možete odabrati između nekoliko:

Yahoo! Mreža izdavača vrlo je slična AdSenseu. Iskusni webmasteri koji su koristili Google i Yahoo! programi vjeruju Yahoo! je drugi najbolji, ali još uvijek vrlo dobar, isplativ program. Kako postaje sve popularniji, sve će se više oglašivača pridružiti Yahoou, stvarajući PPC utrku s Googleom.

Chitika – oglašavanje koje se plaća po kliku. Nemaju toliko ili takvu raznolikost kao AdSense ili Yahoo!, ali su obično jeftiniji za oglašavanje.

AdBrite je vrlo sličan Chitiki, iako nešto manji.

Ukratko, korištenje Googleovog programa AdSense za povećanje vlastitog profita doista donosi “cente”..i dolare. Koliko možete zaraditi ovisi o tome koliko ciljanog prometa možete privući na svoje web mjesto kao io tome koliko dobro možete integrirati oglase u dizajn web mjesta. Pridružite se danas i počnite zarađivati!

Trendovi boja kose – novi vi

Aktualni trendovi boja kose definirani su u sklopu kretanja prema opuštenom glamuru. Zdrava, sjajna kosa, s puno pokreta, a opet

Kupnja poklona online

Kupnja poklona putem interneta nikada nije bila jednostavnija, a bilo da tražite unikatno umjetničko djelo ili savršen set olovke i