HEKLANJE

Trendovi boja kose – novi vi

TEMU APP 100 E KUPON

Aktualni trendovi boja kose definirani su u sklopu kretanja prema opuštenom glamuru. Zdrava, sjajna kosa, s puno pokreta, a opet njegovana. Boja je definirana – ili pastelne plavuše, u čistim, ledenim tonovima. Ili hladne smeđe, ili briljantno crvene. Prelazak je definitivno bio daleko od crveno-smeđih, iako ako je to osobni izbor ili najbolje pristaje vašoj boji kože, nemojte robovati modi!

Evo nekoliko ideja za uključivanje najnovijih trendova boja kose u vaš stil:



Obostrano bojanje – ispod birajte tamniju boju poput čokoladne, a na vrhu i za veći dio kose birajte svjetlije nijanse poput bakrene i brončane. Tamnija boja će uokviriti vaše lice, a ako se odlučite za bilo kakve poteze ili kovrče prilikom oblikovanja, vidjet ćete da je u kontrastu sa svjetlijim bojama. Ali glavne boje kada se kosa izravna bit će one svjetlije. Izvrstan je za raznolikost.

Isprobajte kombinacije boja poput kave, saća i zlatnog sirupa za suptilniji, slojeviti učinak.

Za brinete koje vole svoje čokoladno smeđe boje, pokušajte s nekoliko zlatnih pramenova kako biste razbili blok čokolade, osim ako vaše lice i boja kože ne mogu podnijeti gustoću tako bogate tamne boje. Stvarno pomaže definirati vašu frizuru i puno je lakša za nošenje.

Ako volite vrlo tamne boje, isprobajte smeđu crnu umjesto ravne crne. Ili zamolite svog frizera da u smeđu crnu umiješa nešto plave crne kako bi joj dao više intenziteta, ali bez oštrine čvrste crne koja ne laska svim tonovima kože. Također, pokušajte umiješati karamel i ružičasto-crvene folije s ljubičasto smeđom crnom bazom. Ako ih koristite kreativno i suzdržano, možete zadržati cjelokupni izgled vrlo mračnim i tajanstvenim, s nekoliko naznaka boje.

Za plavuše, pokušajte pomiješati zlatnu plavu s vrlo svijetlim pepelom. Ili za suptilniji, ali kontrastni izgled, dajte krajeve bob boje u blijedu pastelnu koraljnu boju.

Ako želite isprobati platinaste nijanse, umjesto oštrije bijele bijele, pokušajte s mekšom platinasto bijelom blago ružičastom.

Za prilično prirodan plavi izgled, pokušajte spojiti nekoliko folija klinčića i svijetlog pepela kroz blijedu, zlatnu osnovnu nijansu.



Crvenokose: Odaberite bogatu, vatrenu bakrenu boju s tamnijom smeđom bojom ispod, poput klinčića. Ovo dobro funkcionira na dugoj kosi i kosi srednje duljine.

Za još jednu crvenu kombinaciju probajte kajensku papriku, muškatni oraščić i papriku.

Za stvarno jarke boje pomiješane s tamnijom bazom, daleko od bakrenih boja, isprobajte ružičasto crvenu kombinaciju pupoljka i maline.



Za nešto malo nečuvenije i individualnije, odlučite se za rubove jarkih boja, recimo ružičaste, i nekoliko ljubičastih krajeva.

Ako želite nešto prilično upečatljivo, ali ne tako šareno, samo se odlučite za svjetliji naglasak nego inače. Sve dok je ukusno gotov, izgledat će sjajno. Ne pokušavajte ovo kod kuće!!!

Pri odabiru boja vodite računa o tome radi li se o toploj ili hladnoj nijansi. I imajte na umu koliko će svake boje biti na vašoj kosi. Koja nijansa, odnosno ton, želite da bude dominantan? Želite li suptilan učinak ili upečatljiviji? Osim ako će kontrastna boja biti u malim količinama, držite tople tonove zajedno, a hladne tonove, bez obzira jesu li plavi, smeđi, crni ili crveni. Na primjer, čokoladno smeđi pramenovi izgledaju dobro s toplom bojom vanilije, iako su same boje prilično različite.



Možete koristiti različite tonove zajedno. Ali to ovisi o tonu vaše kože, načinu na koji se boje nanose i koliko se svake od njih koristi. Ako se odlučite za ovaj pristup, razmislite o kontrastnom tonu kao slikar i budite razboriti pri njegovom postavljanju.

Reference:
1. Hair Now, N2/06

Zašto je isplativo biti jak?

Zračna luka. Prijava. Par Kineza. Djevojčica u trapericama na brzinu baca kofere iz kolica na vagu, momak – s naglascima,