HEKLANJE

Affiliate bomba – 8 sigurnih strategija koje generiraju više od 100.000 USD godišnje

TEMU APP 100 E KUPON

Mnogi su me pitali upravo ovo pitanje: “Zašto neke podružnice zarađuju manje od 200 USD mjesečno, dok najbolje podružnice zarađuju čak 3000 do 30 000 USD mjesečno?”

Istina je da većina suradnika nije voljna krenuti putem kojim vode vrhunski suradnici kako bi ostvarili tako sulud prihod. Žele sustav za brzo bogaćenje. Ovo teško funkcionira s partnerskim programima. Međutim, postoje dobre vijesti za podružnice koje su spremne malo zaprljati ruke. Uspješan affiliate marketing danas se temelji na sljedećih 8 faktora.



Moj dobar prijatelj koji je podružnica primijenio ju je i zaradio više od 100.000 USD čistog profita od prodaje koju je on ostvario.

Ti čimbenici izgledaju tako jednostavni i često se zanemaruju, ali su neizmjerno moćni nakon što se primijene.

1. Odredite nišu

Uspjeh većine podružnica dolazi iz odabrane niše. Ako pronađete profitabilnu nišu, možete zaraditi hrpu novca. Kao suradnik morate istražiti područje ili interes u kojem ste vrlo dobri. Saznajte jesu li ljudi zainteresirani ili zapravo istražuju za vaše područje interesa. Pronađite renomirane affiliate programe u svojoj tržišnoj niši i kontaktirajte ih. Također napravite neke nalaze o ovim programima kako biste potvrdili njihovu vjerodostojnost.

2. Izradite jednostavnu web stranicu

Nakon što ste identificirali svoju nišu, sljedeća stvar koju ćete učiniti bit će otići na internet i istražiti informacije koje ćete koristiti za izradu svoje web stranice. Imajte na umu da ćete morati izgraditi web stranicu besplatnog sadržaja sa svim informacijama koje možete dobiti o vašoj temi. Nemojte se bojati odati ove informacije, nakon što jednom date i prekomjerno isporučite svoje potencijalne klijente, oni će vam se uvijek vraćati za smjernice. Ali nemojte ništa prodavati na svojoj stranici.

3. Povećajte popis e-pošte za uključivanje



Kada budete gradili svoju web stranicu, jedan od ciljeva vaše web stranice bit će privući potencijalne klijente e-poštom. To možete postići pružanjem jednostavnog mrežnog obrasca za prijavu putem e-pošte na svakoj stranici vaše web stranice s besplatnim sadržajem. To će vašim posjetiteljima olakšati pretplatu na vaš e-mail bilten ili savjete na tu temu. Trebali biste njegovati naviku dobivanja informacija koje će biti korisne barem jednom tjedno vašoj bazi pretplatnika.

4. Objavite više besplatnog sadržaja

Svaki članak koji pronađete na mreži, a koji će biti od pomoći vašoj bazi pretplatnika i potencijalnim korisnicima, trebao bi biti objavljen na vašoj web stranici. Pokušajte svojoj web stranici pružiti samo visokokvalitetne informacije i biltene. Podijelite besplatne sadržaje na svojoj web stranici kako biste povećali stopu pretplate i praktički pretjerali s vašom informacijskom izdašnošću.



5. Saznajte što vaši potencijalni klijenti žele.

U tijeku pisanja vašeg newslettera. Pokušajte izgraditi odnos sa svojim popisom stalnim odgovaranjem na svaku e-poštu. Pokažite im da vam je zapravo stalo do njih tako što ćete se unaprijed prodati. Dajte im do znanja da vas zanimaju kao osobe, a ne samo kao netko tko želi brzo zaraditi novac. Slobodno se prepustite i zaslužit ćete njihovo povjerenje. Saznajte koji im proizvod zapravo treba.

6. Nabavite proizvod za svoj popis



Nakon što izgradite povjerenje sa svojim popisom e-pošte, oni će biti raspoloženi kupovati od vas kao preporuku iz pouzdanog izvora. Morate nabaviti proizvode s kojima ste povezani ili za koje ste kupili licencu ili proizvode koji imaju prava glavne preprodaje. Ali ovaj proizvod mora biti visoke kvalitete ili ćete u protivnom izgubiti vjerodostojnost za koju vam je trebalo vremena da izgradite.

7. Prodajte proizvode na svoj popis.

Pošaljite svoju preporuku ili recenziju na proizvod i učinite da to izgleda kao posebna ponuda koja ima vremenski raspon unutar kojeg će cijena biti povećana, što će učiniti da vaša ponuda bude brzo rasprodana. Bit ćete iznenađeni rezultatom koji ćete ovaj put dobiti. Na ovaj način možete lako zaraditi desetke tisuća dolara.

8. Vratite se na korak 4 (objavite više sadržaja)

Ponovite korake od 4 do 7 svaka 2-4 mjeseca na svom popisu e-pošte i nemojte ih zatrpati proizvodima koji im ne trebaju.

Evo ga. Ovo su točni koraci i strategije koje vodeće podružnice koriste kako bi vam oduzele konkurenciju. Ako i kada se pravilno izvede, možete generirati 60 000 do 100 000 USD godišnje.

Nema potrebe ponovno izmišljati kotač. Ako tražite brzi put do trenutnog bogatstva, velike su šanse da ga nikada nećete vidjeti.

Zablude o tekućim vitaminima

Tekući vitamini su uzimali vitaminski dodatak spot light. Upitne činjenice i tvrdnje o tekućim vitaminima mučile su umove mnogih. Istina