HEKLANJE

Affiliate marketing 101

TEMU APP 100 E KUPON

Affiliate marketing jedna je od najboljih prilika za kućno poslovanje. Uz malo osnovne obuke, možete jednostavno osnovati partnerski posao i započeti s radom za nekoliko tjedana.

Partnerski programi najbolji su način da prodate tuđe proizvode ili usluge i za to budete plaćeni. Prodaja putem affiliate programa izvrstan je način za prodaju na Internetu, a da pritom ne upadnete u proizvod.



Oglašavate proizvod ili uslugu online (što uključuje web stranice, e-poštu, forume, blogove kao i plaćeno oglašavanje). Tvrtka je tada odgovorna za proizvod; oni obrađuju plaćanja, otpremaju robu i obrađuju sve pritužbe. Osiguravate marketing i dobivate proviziju. Briljantno!

Recimo da posjedujete web stranicu koja ljudima daje informacije o jazz glazbi. Na svoju web stranicu možete postaviti poveznice na proizvode povezane s jazz glazbom, CD-ove, stranice za preuzimanje itd. Kada vaši posjetitelji kliknu na vaše poveznice, otići će na web stranicu koju promovirate. Ako kupe, bit će vam plaćena provizija. Nije loše za pružanje informacija, ha?

Affiliate programe danas možete pronaći gotovo posvuda. Dobar način da pronađete programe kojima se želite pridružiti je pretraživanjem odabrane teme. Pogledajte što vaša konkurencija radi za početak. Partnerske mreže kao što su ClickBank i Commission Junction također su odlična mjesta za traženje.

Pogledajte gdje god kupujete online. Provjerite web stranice za riječi affiliate ili partneri. Uskoro ćete vidjeti da danas gotovo da nema trgovaca na mreži koji nemaju neku vrstu partnerskog programa. Ako namjeravate imati web stranicu ili blog, svakako biste trebali imati partnerske veze.

Kada se registrirate za odabrani affiliate program, dobit ćete svoj osobni ID broj. Kada postavite poveznicu na web mjesto koje promovirate na svoje web mjesto, koristit ćete adresu poveznice koja uključuje vaš jedinstveni ID. Svatko tko obavi kupnju putem vaše osobne veze skuplja provizije za vas. Te se provizije isplaćuju na temelju rasporeda plaća za taj određeni program.

Postoji niz proizvoda koji vam pokazuju detalje pokretanja vašeg affiliate poslovanja. Provjerite okvir s resursima ovog članka kako biste dobili dva najbolja i najekonomičnija proizvoda na današnjem tržištu. Za svaki od ovih proizvoda jamči vlasnik proizvoda i svaki ima svoje jake strane. Ono što je najvažnije, dobivate informacije koje trebate bez trošenja bogatstva.

Lako kao pita? Pravo? Istina je da će vam vjerojatno trebati jedan od proizvoda resursa da biste stvari postavili; ali ne bih potrošio puno novaca na njih. Za početak pogledajte preporučene proizvode. Iznad svega, počnite. Nećete zaraditi dok ne naučite. Sretno!