HEKLANJE

Affiliate marketing i back-end prodaja

TEMU APP 100 E KUPON

U affiliate marketingu, svi ljudi uključeni u program imaju koristi. Affiliate ostvaruje prihod svaki put kada uputi posjetitelja na web stranicu trgovca. A s druge strane, trgovac proizvodi prodaju bez trošenja puno sredstava za oglašavanje i promociju. Cilj je, naravno, i jedne i druge strane ostvariti što veću zaradu.

Budući da je cilj zaraditi više prihoda, i podružnica i trgovac trebali bi razmotriti uključivanje prakse pozadinske prodaje u svoje poslovne aktivnosti. Pozadinska prodaja velika je podrška za affiliate marketing. Može uvelike povećati prihod ostvaren od affiliate marketinga.



U osnovi, back-end prodaja je prodaja koja se provodi nakon početne prodaje. To jest, kada posjetitelj postane kupac koji plaća za jedan proizvod, drugi se proizvod može reklamirati i prodati istom kupcu. Ovaj drugi proizvod naziva se back-end proizvod. Budući da je kupac već upoznat s trgovcem ili podružnicom, već postoji element povjerenja između. Prodaja pozadinskog proizvoda može biti lakša od početne prodaje.

Povijesno gledano, back-end prodaja pomogla je u povećanju prodaje i online poslovanja i tvrtki vezanih za zemlju. Kao što je prije navedeno, glavni razlog je uspostavljeno povjerenje između kupca i trgovca ili podružnice. Ako je kupac zadovoljan prvim proizvodom koji je kupio, logično će pretpostaviti da internetska tvrtka nudi kvalitetne proizvode. Zadovoljan kupac može se lako pretvoriti u “ponovnog kupca”.

Uobičajena tehnika u pozadinskoj prodaji je upoznati kupca s drugim proizvodom. Ovaj drugi proizvod može zadovoljiti druge potrebe kupca. A kada zadovoljni kupac postane svjestan drugog ili pozadinskog proizvoda, sigurno će ga pogledati i možda se odlučiti za kupnju. Nakon takve prodaje, trgovac ili podružnica može ponuditi drugi pozadinski proizvod.

Dokazano je da je back-end prodaja moćna u povećanju prihoda mnogih tradicionalnih i kopnenih tvrtki. Ova marketinška praksa također je omogućila procvat i širenje stotina internetskih tvrtki. Stoga to može biti marketinška praksa koja sigurno može dobro funkcionirati s affiliate marketingom.

Dok će affiliate marketing privući nove klijente i dovesti do prve prodaje, pozadinska prodaja može izgraditi lojalnost među kupcima. Drugim riječima, pozadinska prodaja jedan je od glavnih sastojaka u stvaranju te pobjedničke formule u affiliate marketingu.

Svaka podružnica trebala bi razmotriti financijska obećanja pozadinske prodaje u kombinaciji s affiliate marketingom. Ovo dvoje može učiniti da podružnica zaradi nevjerojatno nevjerojatan prihod.

Štedne žarulje mogu uzrokovati rak

Američki istraživači sa Sveučilišta Stony Brook (New York), koji su proveli nekoliko studija učinka zračenja štednih svjetiljki na ljudsko tijelo,