HEKLANJE

Suha koža – uzroci suhe kože

TEMU APP 100 E KUPON

Koža izgleda suho. Mogu biti prisutne neke ljuskice. Djeluje iscrpljeno i bore se brže pojavljuju. Koža ne izgleda bujno i zdravo. Mnogo je svrbeža povezano s njim. Ovo je tipična suha koža. Oni koji pate od suhe kože pokušavaju saznati što se može učiniti u vezi s tim. Niti jedno tijelo ne voli ni suhu ni masnu kožu. Svi želimo normalnu kožu. Otkrijmo uzroke suhe kože.

Koža – zašto postaje suha?



Koža postaje suha iz različitih razloga. Sebum na koži vrlo se brzo ispire jer ga možda pretjerate s pranjem. Možda koristite jake deterdžente. Vrijeme možda igra ulogu. Suhi zrak će isisati vlagu s kože. Klima uređaji i sobna grijača proizvode suh zrak i to je jedan od uzroka. Mnogi kožni problemi čine kožu suvom. Psorijaza je jedna od njih. Ako imate upornu suhu kožu s perutanjem, trebali biste se posavjetovati s liječnikom i otkriti postoji li neko stanje kože koje je uzrok tome. Ponekad, vaša dnevna kozmetika može izazvati iritaciju.

Koža – Problemi sa suhom kožom

Suha koža uzrokuje mnoge probleme. Pukotine, svrbež, preuranjene bore, suh i nezdrav izgled i tragovi ogrebotina samo su neki od njih. Ako nemate bolesti koje čine vašu kožu suhom, morate se pozabaviti razlozima koji čine vašu kožu suhom i usvojiti navike za ispravljanje suhoće.

Ovaj je članak samo u informativne svrhe. Ovaj članak nije medicinski savjet i nije zamjena za profesionalni medicinski savjet. Obratite se svom liječniku za svoje zdravstvene probleme. Slijedite savjete navedene u ovom članku samo nakon savjetovanja s liječnikom. Autor nije odgovoran za bilo kakav ishod ili štetu proizašlu iz informacija dobivenih iz ovog članka.

Heklanje kao Hrabrost Kreacije

Heklanje postaje izraz hrabrosti kreacije, gdje heklači prelaze granice svoje zone udobnosti kako bi stvorili nešto novo i jedinstveno. Kroz

Naučite pravilno disati

Da biste produžili svoj život, danas možete učiniti nešto vrlo važno – disati dublje. U prosjeku čovjek dnevno udahne 20000