HEKLANJE

Dan oslobađanja od stresa u New Yorku

TEMU APP 100 E KUPON

Velika jabuka je mjesto gdje morate biti na oprezu da biste napredovali. Ako ste zbog tempa života malo izgubili svoj sjaj, postoje mjesta na kojima možete uzeti kratak odmor.

Dan oslobađanja od stresa u New Yorku



Život u New Yorku je užurban. Uz svu užurbanost života u najprometnijem gradskom području na svijetu, možda ćete trebati način da se opustite – i to brzo! Nije uvijek lako odbaciti sve i uzeti tjedan dana odmora za ponovno okupljanje. Zato je sjajna stvar potražiti dnevna odmarališta u New Yorku koja su vam dostupna. Možete se opustiti nekoliko sati, a zatim se vratiti svom radnom svijetu, a da uopće ne napustite udobnost grada.

Juvenex je njujorška ustanova koja se reklamira kao najromantičnije utočište u New Yorku. Juvenex kombinira američke, azijske i europske usluge pomlađivanja i opuštanja kako bi stvorio iskustvo koje će vas podići na noge. Otvoren samo za žene tijekom dana (od 6 do 19 sati), Juvenex također dočekuje parove od 19 sati nadalje, što ga čini izvrsnim mjestom za one koji žele uživati u iskustvu sa svojim dragim osobama. Kada stres svakodnevnog života ugrozi vašu vezu, Juvenex je mjesto za rješavanje tih čvorova.

Juvenex nudi pakete za svoje razne tretmane, poput rituala pročišćavanja i uljepšavanja, kao i pakete za parove. Paketi za parove uključuju romantične masaže i kupanje u privatnoj kadi u Juvenexovoj sobi za slavne osobe. To je iskustvo koje nećete zaboraviti, sve dok boravite u New Yorku.

Ako tražite tradicionalno europsko iskustvo u europskom dnevnom odmaralištu u New Yorku, zašto ne isprobati Faina European Day Spa. Nalazi se u srcu New Yorka. Faina nudi mnogo različitih paketa za pomlađivanje i opuštanje, koji uključuju poslastice poput obloga od morskih algi, uz tretmane lica, pedikuru, manikuru i masažu. Faina također nudi usluge za muškarce, savršene za onog posebnog tipa u vašem životu ili izvršnog direktora pod stresom. Počastite tog muškarca u svom životu posebnom masažom lica, dubinskom masažom tkiva ili refleksologijom, savršenim darom opuštajućeg iskustva za vašeg oca, muža ili drugu dragu osobu.

Uživanje u dnevnim odmorima u New Yorku može biti jednostavno poput šetnje nekoliko blokova od vašeg doma ili radnog mjesta. Svakako rezervirajte svoje tretmane na vrijeme.

Mike Stern

Jedan od vodećih gitarista srednje generacije, rođen je u Bostonu 1953. gdje je i pohađao Berklee College of Music. Početak