HEKLANJE

Affiliate marketing – osnove.

TEMU APP 100 E KUPON

Zamislite da možete zaraditi provizije na popularnom proizvodu robne marke samo postavljanjem veze na svoju web stranicu ili u svoju e-poštu. To je, prijatelji moji, “Affiliate Marketing”!

OK… Dakle, nije baš tako jednostavno, ali ne mora biti ni puno kompliciranije.



Počnimo s nekoliko definicija. Oglašivač ili trgovac je tvrtka koja prodaje proizvod. Povezano društvo, koje se ponekad naziva izdavač ili partner, druga je osoba ili tvrtka koja pomaže u promociji proizvoda i za to zarađuje. (To biste mogli biti vi!) Između je usluga upravljanja računom koja povezuje oglašivače s podružnicama i prati prodaju i provizije.

Ako želite postati affiliate, prvo morate odabrati proizvod koji želite prodavati ili uslugu upravljanja računom. Na kraju ćete dobiti oboje, ali izbor jednog odredit će izbor drugog. Ako prvo odaberete proizvod, oglašivač će vas uputiti na uslugu upravljanja računom s kojom već surađuje. Ako prvo odaberete uslugu upravljanja računom, oni će vam dati popis trgovaca s kojima posluju.

Kako biste vidjeli nudi li vaš omiljeni proizvod ili tvrtka partnerski program, idite na njihovu web stranicu i provjerite traku izbornika ili dno zaslona. Potražite oko sebe riječ “affiliate”. Kliknite na tu poveznicu, pročitajte njihov program i zahtjeve te ispunite njihovu prijavu. Neke tvrtke zahtijevaju posebne vrste web stranica za postavljanje svojih veza. Poslat će vam e-poštom sve što trebate znati da biste započeli.

Ako ne znate koji određeni proizvod želite promovirati ili ako želite promovirati nekoliko njih, preporučujem da pregledate trgovce koji sudjeluju na web stranici usluge upravljanja računom.

Pokušajte se držati proizvoda ili ideja s kojima ste upoznati i koji vas zanimaju. Bit će puno lakše plasirati se svojim posjetiteljima ako možete dodati vrijednost poveznici na koju želite da kliknu. Osobne preporuke ili priče dobit će mnogo bolje rezultate nego samo banner ili solo tekstualna veza. Dajte im razlog da “kliknu ovdje”.

Dobrodošli u svijet affiliate marketinga! Sretno u novom pothvatu!

Kako spriječiti srčani udar?

Samo 5 zdravih navika može spriječiti gotovo 80 posto primarnih srčanih napada u muškaraca. Ovih 5 zdravih navika uključuju zdravu