HEKLANJE

Affiliated.net, prva video partnerska mreža, najavljuje svoje puno izdanje zakazano za kraj srpnja 2007.

TEMU APP 100 E KUPON

Affiliated.net je prvi koji nudi e video tehnologiju u areni affiliate marketinga. Mreža će distribuirati ciljane sponzorirane prezentacijske videooglase na stranicama tisuća svojih web stranica izdavača na temelju širokog raspona metoda ciljanja. Pridruženi izdavači oduševljeno govore da su stope klikanja višestruko veće od tradicionalnih medija. “Affiliated.net ponovno je otvorio novi put i mi imamo koristi! Sjajno je vidjeti kako video ulazi u industriju affiliate marketinga na način da ga izdavači mogu tako učinkovito iskoristiti”, kaže Brian Harris, affiliate unutar www.affiliated. net mreža.

Prva video affiliate mreža, www.affiliated.net, sada dovršava svoje BETA lansiranje video reklama, puštajući moćan centar učinkovitih video reklama za objavljivače i oglašivače – u većini slučajeva besplatno. “Svakog tjedna velikom brzinom potpisujemo nove partnere oglašivače, mnogi oglašivači znaju snagu videa. Stope odgovora na videozapise ruše rekorde u svakoj industriji, trgovci jednostavno ne znaju odakle započeti i kako stvoriti učinkovite online videozapise koji promoviraju njihov proizvod i/ili uslugu, a da ne spominjemo da imaju doseg za isporuku tih oglasa na način to je isplativo.” kaže Joel Skretvedt, predsjednik www.affiliated.net.



Affiliated.net je prva mreža koja ovu vrstu videosadržaja nudi besplatno za izdavače. Brzi rast videa na internetu otvorio je toliko mnogo vrata, a da ne spominjemo povećanje lojalnosti korisnika, vremena na mjestu i stope konverzije. Affiliated.net iskoristio je eksponencijalni rast videooglašavanja i zaludio je mnoge marketinške partnere, nudeći ovu i druge usluge kojih nema u mnogim mrežama. “Radujemo se snažnoj 2007. dok stvaramo, razvijamo, poboljšavamo i optimiziramo video tehnologiju za tisuće stranica i mreža na mreži.” kaže Chris Kautz s www.affiliated.net.

Neki od videozapisa uključuju prodavača uživo, dok su drugi transparentne video animacije koje prekrivaju stranicu u inkrementalnom (već praznom) prostoru i vrlo su nenametljive. Čini se da radi vrlo dobro; njihov pristup online videu drugačiji je u smislu da se umjesto fokusiranja na rješenje za “video adsense” više fokusiraju na ciljane, relativne video oglase za oglašivače koji generiraju odgovor putem neugrađene video tehnologije. U svom BETA testiranju, i izdavači i oglašivači potvrdili su da su stope odgovora i pretvorbe puno više od bilo kojeg tradicionalnog ili ugrađenog medija, čak 8x više. Affiliated.net će objaviti punu verziju svog video warehousea sredinom do kraja srpnja 2007.

O Affiliated.net:
Affiliated.net napravio je sljedeći korak u affiliate marketingu i proizveo vozilo s najvećim odzivom na internetu danas – video!
Otvorili smo svijet online videooglašavanja pridruženim izdavačima i oglašivačima pokretanjem prve Web 2.0 pridružene mreže. Za više informacija o Affiliated.net posjetite www.affiliated.net.

Zamke kreditnih kartica?

Ljudima s nejasnom poviješću kreditne kartice ili lošom kreditnom sposobnošću može biti teško dobiti odobrenje za običnu kreditnu karticu. Postoji