HEKLANJE

Popularne tetovaže za muškarce i žene

TEMU APP 100 E KUPON

Kada uđete u salon za tetoviranje, odmah vas dočekaju privlačni dizajni ispunjeni bojama i složenošću. Osim ako se već niste odlučili za dizajn, može biti vrlo teško odabrati ga na licu mjesta. Čak i ako već imate odabrani dizajn na umu, umjetnik vam može predstaviti različite mogućnosti koje će vas staviti pred tešku odluku.

Prije nego što dođete na svoju tetovažu, dobra je ideja imati izbor dizajna koji vas zanimaju. Muškarci i žene prirodno će odabrati različite slike, dok gospodin može više voljeti muževnu i snažnu tetovažu, a žena može preferirati nešto otmjeno i lijepo . Na primjer, gospodin može preferirati veliku tetovažu s puno boja ili nešto što simbolizira ljubav koju dijeli prema svojoj ženi ili djevojci. Preporučljivo je da primatelji tetovaža pažljivo razmotre personalizirane tetovaže. Zašto? Ako veza završi kasnije, tetovaža će i dalje ostati osim ako se ne ukloni kirurški. Stoga mnogi džentlmeni biraju simbole koji ih podsjećaju na nešto u čemu uživaju, kao što je karijera, hobi ili simbol koji znači nešto posebno za njihov život.



Žene koje se odluče za trajnu tetovažu često će odabrati nježnu sliku, poput prikaza srca, leptira ili cvijeća. One su male i mogu se postaviti bilo gdje, ali najčešće se nalaze na boku, gležnju ili stražnjoj strani ramena. Žene obično odabiru manju tetovažu u nastojanju da istaknu ljepotu, a opet nešto što privlači pozornost na određeno područje, poput noge ili kuka.

Čak i s tim mislima na umu, tetovaža je vrlo osobna stvar i mora biti odraz nečega što je važno primatelju. Stoga zapravo ne postoji univerzalna tetovaža ‘muškarac’ ili ‘žena’. Nakon razgovora o različitim izborima s umjetnikom, osoba koja se tetovira će steći bolje razumijevanje opcija i izbora dizajna. Osim toga, moći će pregledavati knjigu slika ili mapu koja će pokazati niz različitih izbora tetovaža, što će im omogućiti da lakše odluče koja je prava za njih.

Ovaj se članak koristi samo u informativne svrhe. Ovdje sadržane informacije nisu namijenjene za korištenje umjesto ili u kombinaciji s profesionalnim medicinskim savjetima ili preporukama za postavljanje tetovaže. Prije odluke o tetoviranju ili uklanjanju iste, pacijent se mora posavjetovati s ovlaštenim liječnikom radi medicinskog savjeta i/ili kako bi se odredio najbolji način djelovanja za njegove/njezine individualne zdravstvene potrebe.

Kako kupiti muški miris

Muškarci su često izazovni, au nekim slučajevima čak i preopterećeni odabirom odgovarajućeg muškog mirisa. Što kupiti poslije brijanja, kolonjsku vodu,