HEKLANJE

Kako kupiti muški miris

TEMU APP 100 E KUPON

Muškarci su često izazovni, au nekim slučajevima čak i preopterećeni odabirom odgovarajućeg muškog mirisa. Što kupiti poslije brijanja, kolonjsku vodu, toaletnu vodu? Suprotno onome što neki muškarci vjeruju, nije tako teško odabrati pravi miris nakon što shvatite funkciju svakog mirisa i svoje osobne potrebe. Često vam je potrebno više od jedne vrste mirisa jer će vaše dnevne potrebe varirati.

Za početak morate razumjeti razlike između kolonjske vode, Eau De Toilette (EDT) i vodice poslije brijanja. Ne, nije sve isto, iako se može činiti da kolonjska voda i losion poslije brijanja imaju sličan miris u bočici, u stvarnosti postoji razlika. Lojf poslije brijanja dizajniran je za upotrebu nakon brijanja muškarca. Lojf poslije brijanja zatvara pore i može ponuditi intenzivan osjećaj nakon nanošenja. Ne brinite, ovo je rezultat losiona poslije brijanja koji korisniku zatvara pore.



Uvijek imajte na umu da je miris kolonjske vode uvijek jači i dugotrajniji od mirisa poslije brijanja. Kolonjska voda se koristi kao miris koji čovjeku daje ugodan miris. Izraz EDT je uobičajeni izraz koji se koristi u Europi, gdje se kolonjska voda češće koristi ovdje u državama. Dakle, kolonjska voda i EDT su isto.

Zatim, morate razumjeti da se miris sastoji od mnogo slojeva mirisa. Ovi mirisi se dijele na grupe mirisa poznate kao gornje note srednje note i donje ili bazne note. Gornje note su obično lagani začini, voćni, citrusni ili minty mirisi koji nestaju nakon desetak minuta nakon nanošenja. Srednje note su obično srednji začini vanilija, cimet, drvenasto i teži citrusni mirisi poput grejpa ili naranče koji traju oko sat vremena. Na kraju, miris sadrži donje ili bazne note. Ovo je “zreli” miris, miris po kojem ćete biti poznati nakon što izađete iz sobe. Donje ili bazne note sastoje se od jačih mirisa: dugotrajne kože, drva, duhana i teških začina poput paprike i klinčića.

Na kraju, vrijeme je da odaberete miris koji vam je potreban. Nikada ne kupujte miris nakon što ste ga samo pomirisali na nekome ili nakon što ste pomirisali uzorak raspršen na mirisnu karticu. Razlog za to je dvojak. Prvo, miris se mijenja nakon sazrijevanja. Drugo, i još važnije, svi mirisi ne mirišu isto na svim ljudima! Miris stvoren od mirisa rezultat je osnovne kemijske reakcije između pojedinca i mirisa nakon što se nanese. Budući da svaka osoba ima drugačiju tjelesnu kemiju, kada se nanese miris, reakcija ili “miris” može biti malo drugačiji nego kod nekoga drugog tko nosi isti miris.

Dakle, kako da kupim pravi miris? Pomirišite mirise na karticama mirisa, nakon što utvrdite da bi vam se neki miris mogao svidjeti, lagano ga nanesite na točku pulsa na zapešću, vratu ili prsima. Pomirišite ga u intervalima od deset, šezdeset i devedeset minuta. Ovo se radi kako bi se osjetio miris u različitim fazama njegove reakcije s kemijom vašeg tijela. Ako je miris onaj koji vam se sviđa i koji biste nosili, kupite ga u trgovini ili na internetu. Možete odlučiti kupiti i vodicu poslije brijanja i kolonjsku vodu prema svojim potrebama, a željena jačina mirisa može se promijeniti ovisno o vašim potrebama za taj dan.