HEKLANJE

Agel EXO: Kako se brzo boriti protiv bolesti koje uzrokuju slobodne radikale… u bijegu!

TEMU APP 100 E KUPON

Kada je riječ o našim tijelima, malo je reći jednostavno reći da smo hodajuća čuda. Ako razmislite o tome kako funkcioniramo i možemo li biti u stalnom stanju popravka dok hodamo uokolo radeći što god da radimo, to je jednostavno nevjerojatna pomisao.

Naša tijela moraju biti u tom stalnom stanju popravka zbog jednostavne činjenice da u svako doba postoje tvari koje ulaze u naša tijela i koje ne samo da su u sukobu s našim imunološkim sustavom, već također uzrokuju štetu samim stanicama koje čine naše tijelo. .



Kako bismo se borili protiv svih ovih oštećenja, našim tijelima je potreban jak i zdrav imunološki sustav, kao i optimalno zdravlje na staničnoj razini. Te štetne tvari koje ulaze u naše tijelo – kao što su toksini iz zraka, kao i pesticidi u našoj hrani – uzrokuju proces oksidacije, odnosno razgradnju naših stanica, kroz lančanu reakciju kemikalija koje se spajaju i stvaraju slobodne radikale u naš krvotok.

Borba protiv tih slobodnih radikala antioksidansima od vitalne je važnosti za nas kako bismo zaustavili taj proces i održali zdravlje i vitalnost.

Agel, tvrtka čija je misija vratiti zdravlje što većem broju ljudi, u što je moguće većem broju zajednica, razvila je iznimno učinkovitu i jednostavnu kombinaciju antioksidansa u nevjerojatnom proizvodu pod nazivom Agel EXO.

Evo malo ljepote EXO-a. Prije svega, ne dolazi u normalnom obliku koji biste pronašli u dodatku prehrani. Nije tableta, nije prašak, niti je sok. Zapravo, to je gel. Agel EXO dolazi u obliku u vlasništvu tvrtke Agel koji se naziva gelaceuticals. To znači da dobivate mješavinu nekih od najsnažnijih i učinkovitijih izvora antioksidansa – točnije 14 – u pakiranju za jedno posluživanje odličnog okusa, što ga čini jednostavnim za 1-2-3 za nošenje u pokretu.

Dakle, odakle dolaze te hranjive tvari?

U gotovo svakoj pojedinoj kulturi na gotovo svakom kutku planeta, postoje prirodne biljke koje slučajno imaju iznimno visoku koncentraciju antioksidansa, koji su, ako se uzmu sami, iznimno korisni – ali samo zamislite da možete ići od mjesta do mjesta, regije u regiju, ručno branje voća i biljaka u jednom prekrasno uklopljenom proizvodu. To je upravo ono što je Agel napravio, pa tako imate EXO koji sadrži sastojke kao što je Acai, koji je amazonsko voće koje se smatra jednim od najhranjivijih proizvoda do kojih se možete dočepati na svijetu.

Acai je prepun vitamina B 1, 2 i 3, kao i visoke koncentracije prirodnih antioksidansa vitamina E i C. To je nevjerojatno voće koje je novo u svijetu zdravlja kakvog poznajemo, ali postoji već od prije stoljeća održavajući ljude u optimalnom zdravlju.



To je samo jedan od 14 nevjerojatnih sastojaka u Agel EXO.

Agel EXO također sadrži borovnicu, tamno grožđe i brusnicu – koje su sjevernoameričko voće snažnog antioksidansa.

Proizvod također sadrži borovnicu, koja je u osnovi europska verzija sjevernoameričke borovnice s mnogim istim prednostima ove tamnopute ljepotice.



Još jedan sastojak, aronija, ima ogromnu koncentraciju vrlo moćnih antioksidansa u obliku antocijana i flavonoida. Šipak, koji je stekao veliku popularnost u posljednjih nekoliko godina, također se nalazi u proizvodu, kao i druge popularne hranjive tvari Aloe Vera, Noni i Para Guava.

Možda manje poznati sastojak u inovativnoj mješavini gela, koja sadrži nevjerojatne razine antioksidansa vitamina C, je Acerola.

Ukratko, Agel je učinio nešto prilično nevjerojatno stavljajući neke od najučinkovitijih i najhranjivijih sastojaka zajedno u jedan nevjerojatan proizvod koji je napravljen da ga tijelo apsorbira vrlo brzo i učinkovito, kao i da olakšava osobe s užurbanim životom (što je danas svatko) stavljajući proizvod u mala pakiranja gela koja možete jednostavno stisnuti u usta u trenu dok trčite.



Ne može biti mnogo lakše od ovoga, jer s Agel EXO, čini se da je tvrtka mislila na gotovo sve ovdje.

Provjera Vaše kreditne datoteke

Vaš kreditni dosje sadrži opsežne informacije koje vas mogu uništiti ili uništiti kada pokušavate financirati neki predmet, dobiti kreditnu karticu