HEKLANJE

Ako je osoba izuzetno pristojna prema nekome, to može biti znak latentne nevolje

Pristojnost je prvi znak da vam se netko ne sviđa. Ako je osoba izuzetno pristojna prema nekome, to može biti znak latentne nevolje. Napokon, nikad ne znate koga mrzimo (na primjer, na poslu). I još uvijek morate komunicirati. Dakle, antipatiju zamjenjujemo besprijekornom, hladnom uljudnošću.
Ne sviđa vam se osoba? Iritirajuće, odbijajuće, odvratno od svega? Ne volite ga, ali morate komunicirati, osim toga, nije vam učinio ništa loše? Ljubav i simpatija zamjenjuju uljudnost. Formalna profinjena uljudnost zamjenjuje naklonost i simpatiju. To vam omogućuje da ne krivite sebe za antipatiju. I ne možeš nekoga uvrijediti. Izgleda da je.
Ono što pristojnost ponekad znači je nevoljenje
Voljena osoba, ali samo značajna osoba, može se reći grubo i uvredljivo. Možete se svađati i vikati: „Smjesta stanite! Opet ste za svoje! “, Čak možete odgovoriti:” za sada me pustite na miru, vidite, zauzet sam! ” … Možete reći: “Jesi li budala ili što?” Ili: “Hajde uskoro, kopaču!”
Ovo nije dobro. To je loše. Morate biti pristojni sa svojim voljenima. Ali svejedno, svađamo se, izmišljamo, izgovaramo različite riječi, tražimo oprost i ne brinemo previše o uljudnosti.
Pretjerana hladna pristojnost je kad im se uopće ne sviđa. “Žao mi je, ali čak i priznajući valjanost vašeg zahtjeva, moram ga odbiti izvršiti. Svaka vam čast, molim vas, prihvatite moja uvjeravanja o nepokolebljivoj ljubaznosti prema vama. ” Nema naklonosti prema njoj. I nema se na što požaliti; ovo nije bezobrazno “pusti me na miru”.
Kad nam je osoba postala vrlo pristojna ili kad razmišljamo o svakoj riječi upućenoj drugoj, pokušavajući biti vrlo pristojni, to je pokazatelj ogromne napetosti i želje za povlačenjem. Svi rekviziti, svečani govori i službene poruke kao odgovor na poruke znače jedno: „Makni se od mog života!“ Kad je riječ o osobnim odnosima.
“Ti si mi strana, neugodna, ali ne želim sukob s tobom, zasad si mi neugodna. Kloni se mene, molim te, i prihvati moje najbolje želje i uvjeravanja o prijateljskom raspoloženju. ”
Uljudnost je započela u bliskim vezama – nešto nije u redu. A nakon dubokog povika i ceremonijalne fraze, može se shvatiti da veza umire ili je već umrla.
Postajemo pristojni s nepoznatim ljudima, takav je način na koji se osoba stvara. Uljudnost štiti i stvara uštedu na daljini. Ali ponekad to znači otuđenje. Krećemo se sve dalje i dalje od onoga koji je bio blizu i drag.

TEMU APP 100 E KUPON

Kako poboljšati vid?

Pravilna prehrana i jedenje hrane koja sadrži pravu količinu esencijalnih hranjivih sastojaka za vid jedan je od najlakših i zasigurno

Čemu služi lecitin?

Lecitin je tijelu neophodan kao gorivo, građevinski materijal za stanične membrane kako bi se poboljšale funkcije jetre, mozga i živčanog