HEKLANJE

American Express kreditna kartica, povijest tvrtke

TEMU APP 100 E KUPON

Kreditna kartica American Express postoji od 1850. godine, od tada je kreditna kartica American Express imala dobre kvartale, ali i loša kvartala. Ipak, dobro etablirana tvrtka koja je voljna pomoći ljudima da dobiju kreditnu karticu koja će odgovarati svačijim individualnim potrebama. Postoje dovoljno dugo da American Express Credit Card Company zna kakve će naknade prosječna osoba moći priuštiti bez zaduživanja kreditne kartice ubrzo nakon što primi kreditnu karticu.

American Express kreditna kartica nudi niz različitih vrsta kreditnih kartica kako bi svatko pronašao kreditnu karticu za sve svoje potrebe. Možete podnijeti zahtjev za American Express kreditnu karticu za pojedinu osobu. Kada počnete gledati različite osobne American Express kreditne kartice, vidjet ćete više od jedne vrste kreditne kartice koju možete koristiti. Vidjet ćete da vam American Express kreditna kartica nudi povrat gotovine, putovanja, pa čak i nagradu za štednju. Htjet ćete imati ideju o tome što tražite od kreditne kartice American Expressa. Na taj način ćete imati ideju o tome što želite zauzvrat od korištenja kreditne kartice.



American Express kreditna kartica također nudi kreditnu karticu za vlasnike malih tvrtki koji su također vani. Uz kreditne kartice za male tvrtke, vlasnik tvrtke može uživati u brojnim pogodnostima American Expressa. American Express kreditna kartica nudi čak i nagrade za vlasnike malih tvrtki baš kao i kreditne kartice za osobna rješenja. Možete dobiti kreditnu karticu s povratom gotovine, nagrade zrakoplovne tvrtke, nagrade za putovanja i kupovinu. Moći ćete odabrati kreditne kartice koje će na najbolji mogući način odgovarati vašoj tvrtki. Oni čak nude kreditne kartice bez unaprijed postavljenog limita, niskog uvodnog APR-a, besplatne prve godine i bez godišnje naknade za mala poduzeća u zemlji.

Kada tražite kreditnu karticu za sebe ili za svoju malu tvrtku, možda ćete htjeti provjeriti što vam nudi American Express kreditna kartica. Postoji nekoliko različitih vrsta kreditnih kartica koje nudi tvrtka American Express, nudeći vam kreditnu karticu koja će odgovarati svim vašim potrebama u pogledu upotrebe i naknada kreditne kartice. Ako se odlučite prijaviti za kreditnu karticu od American Expressa, čak ćete znati da ćete odabrati tvrtku koja ima više od 150 godina poslovanja. To bi vam pomoglo da se osjećate malo bolje pri odabiru kartične tvrtke koja ima stabilnu povijest koju se ne boji ni s kim podijeliti.