HEKLANJE

American Express plave ili zelene kreditne kartice

TEMU APP 100 E KUPON

Također poznat kao AMEX, American Express je jedno od najprepoznatljivijih imena u svijetu kreditnih kartica. Iako mnogi ljudi imaju Visa ili MasterCard kreditne kartice, još uvijek su zainteresirani za AMEX. Budući da su Visa, MasterCard i AMEX najpopularnije i najpoželjnije vrste kreditnih kartica, sve su izvrsne iako među njima također postoje razlike.

I Visa i MasterCard su načini plaćanja. Oba će omogućiti različitim tvrtkama da prihvate plaćanja kreditnom karticom koristeći svoje sustave. Nijedno od njih dvoje ne izdaje kreditne kartice u svoje ime, već se oslanjaju na banke diljem svijeta da izdaju kreditne kartice za njih, daju kredit i zatim naplate kamate. Vaš račun za kreditnu karticu ide banci, jer Visa ili MasterCard ne vide ništa od toga.



AMEX je, s druge strane, vrlo različit. American Express ima vlastiti sustav plaćanja, a također izdaje svoje kreditne kartice izravno potrošačima. Za razliku od Vise i MasterCarda, AMEX vodi cijeli show. Stoga, kada na kreditnoj kartici piše American Express, odmah znate tko je izdao karticu, koji sustav plaćanja ima i sve ostalo što biste trebali znati.

Iako se MasterCard i Visa više koriste diljem svijeta, American Express uvijek širi svoje mreže. Visa i MasterCard koriste se na više od dvadeset pet milijuna lokacija diljem svijeta, uključujući zemlje trećeg svijeta, što ih čini globalnim plaćanjem kreditnim karticama. AMEX, s druge strane, ne doseže baš ovaj stupanj. To je izvrsna kreditna kartica, iako se ne koristi diljem svijeta u područjima gdje su ostale 2 dominantne kreditne kartice.

Možete dobiti AMEX kreditne kartice s nagradama, ali morate paziti gdje gledate i što birate. Obično ćete s Visom i MasterCardom morati pogledati stotine banaka prije nego što pronađete najbolji izbor. S AMEX-om možete pogledati njihovu web-stranicu i saznati što nude i koju vrstu APR-a ćete morati platiti. Većinu vremena možete pronaći kreditnu karticu s niskim kamatama i velikim limitom potrošnje – pod uvjetom da imate dobar kredit.

AMEX također ima nekoliko prednosti koje nudi kupcima u Sjevernoj Americi i Europi. Kreditna kartica široko je prihvaćena u oba područja, nudeći vam kreditne kartice s odličnim značajkama i vrlo atraktivnim izgledom. AMEX vam također nudi izvrsne cijene, dobre nagrade i izvrsnu korisničku uslugu.

American Express vam također nudi Blue, novouvedenu kreditnu karticu koja vam nudi povećanu sigurnost, nema godišnje naknade i 0% godišnje kamatne stope tijekom prvih godinu dana. Ovisno o vašem kreditu, možda ćete moći dobiti produženo razdoblje bez kamata. Nakon što to vrijeme istekne, plaćate niske naknade, što je čini odličnom kreditnom karticom za sve koji traže dogovor. Blue je najnovija kartica iz AMEX-a i brzo će postati jedna od najboljih zahvaljujući svojim nevjerojatnim značajkama.

U svijetu kreditnih kartica, American Express je jedna od najboljih. Oni vam nude niz različitih kreditnih kartica, dizajniranih da zadovolje gotovo svačije potrebe. Možete ih pronaći na mreži ili putem lokalnog pružatelja usluga, iako je način na koji se preferira online. Jednostavno ispunite svoju prijavu i ako imate dobar kredit, bit će vam odobreno. Prije nego što shvatite, imat ćete kreditnu karticu od AMEX-a i biti spremni iskusiti život u brzoj traci.

Aukcije: Testiranje vode

Ako ste još uvijek u procesu razvoja svojeg internetskog poslovanja, možda biste mogli pokušati koristiti stranice za internetske aukcije kako