HEKLANJE

Animator – opis posla

TEMU APP 100 E KUPON

Dizajner napravi crteže ili modele koji se stavljaju na ekran. Njihov posao je koristiti animaciju i full-length filmove, televizijske crtiće, reklame, kompjuterske igrice, Web stranice i filmske specijalne efekte.
Oni su specijalisti u sve četiri animacijske tehnike:
• 2-D rućno crtanje, ili tradicionalno
• 2-D računalno-generirano
• 3-D računalno-generirano (znano kao “CGI“)
• Stop-frame, stop-motion ili animacija modela
Ima puno faza ukljućenih u proizvodnju animacije, od generiranja ideje do gradnja modela i finalnog uređivanja. Svaka faza ukljućuje nekoliko specifičnih poslova.
Development – direktori i producenti stvaraju ideje, planiraju projekt i traže resurse. Pre- proizvodnja – proizvodni dizajneri kreiraju izgled; uputstva umjetnika uzimajući skriptu ili ideju i pokazuju priću na vizualan naćin; i layout umjetnici crtaju kako će izgledati svaki snimak. Proizvodnja – digitalni painters touch up colours; animatori i modelari slijede uputstva i koriste se računalom ili stop-frame animaciju za stvaranje raspoloženja i osobnosti. Post-production – kompozitor se pridružuje različitim slojevima animacije (pozadine, specijalni efekti, slova i grafika); izvršni producent finalizira dijelove. Jedna velika ili dugotrajna produkcija, nekoliko animatora i asistenata mogu raditi na jednoj fazi nekoliko tjedana, mjeseci ili godina. Animatori koji rade na manjim projektima mogu pokrivati nekoliko poslova.

Black To Basics

Kako glavni dobavljači električne energije i vlada planiraju crnu budućnost vraćajući se na tradicionalne izvore za britansku proizvodnju energije kako

Treba li mi cjenik?

Pozdrav! Paušalni obrtnik koji pruža usluge i izrađuje vlastite proizvode isključivo po narudžbi (nema klasičan web shop, samo stranicu na

Kućni posao i pravilo limunade

S debaklom drugorazrednih hipotekarnih kredita 2007. godine i poslovni subjekti i potrošači počeli su primjećivati da se nešto mora promijeniti.