HEKLANJE

Audio knjige: Na suprotnim krajevima

TEMU APP 100 E KUPON

Audio knjige stvorene su kako bi se nosile s našim današnjim stilom života. Ljudi koji žive u životu temeljenom na rutini mogu dodati malo zaokreta slušajući ih. Mogu slušati djela svojih omiljenih autora, otkriti nove načine vođenja tvrtke ili poduzeća, pa čak i naučiti novi jezik. S audio knjigom u ruci, sve je to moguće bez ometanja normalnog svakodnevnog ciklusa zaposlenih ljudi. Da, očito je srednje ime audio knjige obavljanje više zadataka.

Do sada vjerojatno razmišljate o tome da nabavite jedan za sebe. Ali prije nego što vas ovaj članak navede na zaključak da su audio knjige doista potrebne, prvo ispitajmo njihovu pravu prirodu i razmislimo o problemima na koje biste mogli naići nakon kupnje jedne. Upoznajte prednosti i nedostatke!



Prednosti:

1. Počnimo s očitim. Kao što je rečeno u uvodu, audio knjige su tu za zaposlene ljude kako bi mogli slušati svoje omiljene knjige ili potrebnu lektiru. Suoči se. Ako ste ljubitelj knjiga i vodite zahtjevan život, skloni ste biti frustrirani jer nemate dovoljno vremena pročitati sve knjige koje želite. Pokušajte unijeti malo zabave u svoj užurbani raspored tako što ćete konačno završiti knjigu dok u isto vrijeme dovršavate sve svoje zadatke. Vrlo ispunjavajuće, zar ne?

2. Djeca vole slušati roditeljske priče za laku noć. Problem je što će roditelji ponekad biti preumorni da bi čitali svojoj djeci, bez obzira na naporan dan na poslu. Pokušajte nabaviti audio knjigu omiljene priče vašeg djeteta. Postoje neke audio knjige koje su potpuno dramatizirane, tako da je uključeno više emocija.

3. Slijepim osobama i osobama s disleksijom audio knjige svakako mogu koristiti. Osim toga, postoji samo nekoliko bestselera koji imaju verziju za slijepe koja koristi Brailleovo pismo, tako da vam je stvarno bolje s audio knjigama.

4. Učenje nikada nije bilo učinkovito uz audio knjige. Pokušajte učiti koristeći audio knjige i čitati knjigu u isto vrijeme. Vidjet ćete da ćete na ovaj način bolje razumjeti temu. Neskraćena audio verzija knjige je najbolja.

Protiv:

1. Problem sa audio knjigama je da je trajnost puno manja, posebno u slučaju kazeta i CD-a. Lako bi se mogle oštetiti habanjem, habanjem i ogrebotinama u usporedbi s knjigama.



2. Neke preuzete verzije mogu pojesti puno memorije računala. Dakle, prije nego što ga nabavite s web stranice, provjerite memoriju svog računala iz prve ruke.

3. Veličina audio knjiga također predstavlja neugodnost. Postoji veća tendencija da ih se izgubi. Možete izgubiti kazete, pa čak i CD-ove. Rizik je još veći ako ih zaboravite označiti. Ako samo pohranjujete audio knjige u mp3 formatu na svoje računalo, tada biste ih mogli izgubiti ako odlučite ponovno formatirati svoje računalo, pogotovo ako ih zaboravite prebaciti na drugi medij.

Povećajte svoju ušteđevinu

Opće je poznato da stanovnici Ujedinjenog Kraljevstva obično nisu štediše. Skloni su trošiti mnogo više nego što štede; prema studijama,

Kako odbiti muža?

Često kažemo da morate poslušati svog muža, i to je istina. U većini slučajeva muž je sto posto u pravu.

Blog i ping – osnove

Blogovi i ping danas su najčešće korištene riječi u IT sektoru. Ove dvije riječi danas su svima na usnama. Pa