HEKLANJE

B1381 Krug dugmeta za resetiranje promjene ulja je otvoren

TEMU APP 100 E KUPON

B1381 označava “Krug dugmeta za resetiranje promjene ulja je otvoren”. Ova greška ukazuje na problem s krugom ili senzorom koji je odgovoran za resetiranje upozorenja za promjenu ulja na instrument tabli.

Mogući uzroci ove greške uključuju loše povezivanje, oštećene ili labave žice, loše električne veze ili problem s samim senzorom dugmeta za resetiranje promjene ulja.



Kada se pojavi ova greška, to znači da sustav za upozorenje o promjeni ulja ne može pravilno funkcionirati i neće se moći resetirati nakon što se promijeni ulje u vozilu.

Ako ste primili ovu grešku, preporučuje se da odmah posjetite kvalificiranog mehaničara ili servis kako biste provjerili krug dugmeta za resetiranje promjene ulja, električne veze i dijagnosticirali točan uzrok problema.

Rješavanje ovog problema je važno kako biste osigurali da uredno pratite i održavate promjenu ulja u vozilu. Pravilna funkcija upozorenja za promjenu ulja važna je za očuvanje ispravnog stanja motora i produženje trajanja vozila. Stoga je važno riješiti ovu grešku što prije kako biste osigurali sigurnu i pouzdanu vožnju.

Pregled kozmetičkih zahvata

Estetska kirurgija ovo i estetska kirurgija ono. Da bismo doista razumjeli estetsku kirurgiju, potrebno je upoznati se s raznim dostupnim

Aluminijske portalne dizalice

Prikladno premještanje glomaznih ili teških predmeta s jednog mjesta na drugo može biti izazovan čimbenik pri upravljanju sigurnim i učinkovitim