HEKLANJE

Banana – proizvod za njegu kože na koji morate računati

TEMU APP 100 E KUPON

Banane su jedno od najkaloričnijih voća koje se može pronaći na tržištu. Ima neke od najboljih namjena kojih se možete sjetiti kada je u pitanju njega kože. Budući da su banane tako česte u mnogim zemljama, nije ih teško koristiti kao proizvod za uljepšavanje. Postao je bitan dio našeg života s obzirom na dobrobiti koje nam pruža.

Banana je dobar izvor vlakana, kalija i vitamina C; jako su dobri za našu kožu. Pomogla je u liječenju nekih od najsmrtonosnijih bolesti poput bolesti srca, problema s bubrežnim kamencima i jedne vrste raka. Također pomaže u jačanju mišića i održavanju razine krvnog tlaka. Pojesti bananu dnevno iznimno bi vam pomoglo jer sadrži osam aminokiselina koje naše tijelo ne može samo proizvesti.



Također možete pronaći dobru količinu magnezija, kalija, željeza, cinka, joda kao i vitamina poput A, B (folne kiseline), E i F. Oni su vrlo dobri za vaše tijelo i mogu učiniti velika čuda. To je škrinja s blagom s drugim nutrijentima poput vitamina B6, vlakana, minerala koji su izvrstan izvor energije. Ovo voće pomaže ženama koje imaju problema s PMS-om jer sadrži dobru količinu serotonina. Može se reći da je jedan od hranjivih proizvoda za novorođenčad jer se lako probavlja.

Nekoliko korisnih recepata za vašu kožu

Zgnječite 1 malu bananu; dodajte 2 žlice svježeg vrhnja, 1 žlicu meda i 1 žlicu zobenog brašna. Dobro izmiješajte dok ne dobijete gustoću poput jogurta.

Nanesite ovaj uvarak na lice i držite ga oko 30 minuta. Isperite ga vodom i utapkajte hidrosol ruže i pustite da se lice osuši. Ova maska protiv bora nahranit će vaše lice, spriječiti rano starenje i spriječiti prerano stvaranje bora.

Sjajna maska za lice pomoći će vam u stvaranju blistavog izgleda. Za ovo će vam trebati 1/2 zrele banane, 2 žlice. mljevene zobi, prstohvat muškatnog oraščića, 2 žlice. Integralno pšenično brašno, po potrebi svježe mlijeko ili vrhnje.

Priprema: Dodajte sve sastojke i dobro ih umutite. Kako biste dobili pravu konzistenciju meke i glatke paste, nastavite dodavati vrhnje.

Ovu smjesu nanesite na lice 5-10 minuta i temeljito isperite. Osušite ga tapkanjem. Svi sastojci korišteni u ovoj maski za lice imaju zasebnu vrijednost i ti hranjivi sastojci pomažu vam da imate sjajno lice.



Upozorenje: Čitatelj ovog članka trebao bi se pridržavati svih mjera opreza dok slijedi upute o receptima iz ovog članka. Izbjegavajte korištenje bilo kojeg od ovih proizvoda ako ste alergični na njih. Odgovornost leži na čitatelju, a ne na stranici ili piscu.

Korisne ideje za mala poduzeća

Pokretanje male tvrtke može biti zastrašujuće i zahtijeva mnogo pažljivog planiranja. Postoje mnoge ideje za male tvrtke koje mogu biti

Poslovno treniranje

Imam tu filozofiju prema kojoj živim u zadnje vrijeme. Budući da sam toliko zauzet radom u ili u svojim tvrtkama,

Brzi i žestoki tretman lica

Nije važno jeste li mama koja ostaje kod kuće ili korporativni profesionalac. Morate stalno održavati svoj izgled najboljim, a to

Nove ekstenzije domena

Uskoro, prema najavi (www.godaddy.com) u promet kreće masa novih ekstenzija domena i to stvarno brdo njih. Neki od zanimljivijih koje

Kleopatrine tajne ljepote

Legendarna kraljica Egipta bila je poznata po svom izuzetnom tenu. Jedan od njezinih tajnih tretmana ljepote, kupka od mlijeka i